NOVI TREND

Tehnološka kompanija svim zaposlenicima dala slobodan dan zbog izlaska nove sezone serije ‘La Casa de Papel‘

Ne sumnjamo kako je vlasnik indijske tehnološke tvrtke veliki obožavatelj serije čim je odlučio da cijela firma na taj dan bude slobodna. O da! Blagdan je nazvao ‘Netflix and chill‘ danom, a ovaj potez slave korisnici društvenih mreža.

Sjećamo se vremena kada su neki poslodavci u Hrvatskoj svojim zaposlenicima dali slobodan dan kako bi mogli otići na doček srebrnih nogometaša 2018. godine na Trgu bana Josipa Jelačića. Naravno, to je bila manjina, ali o njima se naveliko pričalo. Ovaj slučaj na koji smo naišli pomalo je bizaran, no svakako pohvalan jer, kako je rekao njihov poslodavac, na taj će način potaknuti radnike da postanu još kreativniji i uzorniji na poslu.

Indijska tehnološka tvrtka Verve Logic sa sjedištem u gradu Jaipuru dala je svim zaposlenicima trećeg rujna slobodan dan, a to je tako zahvaljujući petoj sezoni serije "La Casa de Papel". Kompanija ga je nazvala "Netflix and chill" danom.

image
Najwa Nimri i Alvaro Morte.
NETFLIX/THE HOLLYWOOD ARCHIVE/AVALON/PROFIMEDIA

"Znamo da su ponekad trenuci opuštanja možda i najučinkovitija 'tableta' za podizanje energije na poslu", napisao je CEO Abhishek Jain u pismu svojim zaposlenicima. Ovu je odluku pravdao tako da je rekao kako smatra da će koncentracija taj dan na poslu biti minimalno ili će pak mnogi javiti kako su bolesni te ionako neće doći na posao, a sve samo da bi među prvima pogledali novu sezonu dramatične serije. Ovako za sve vrijede ista pravila. Oglasili su brojni pojedinci na Twitteru i pohvalili potez kompanije te ga nazvali novim trendom.

"Hvala vam što mijenjate korporativnu kulturu", napisao je jedan od korisnika te društvene mreže.

Najgledanija serija na Netflixu ima lavinu obožavatelja diljem svijeta. Uzbuđenje je na vrhuncu i kod glumaca i kod publike jer izlazi peta sezona jedne od najgledanijih serija svih vremena. Volume 1 na Netflix stiže 3. rujna, a Volume 2 bit će pušten 3. prosinca. Svaki dio imat će po pet epizoda i držati gledatelja u neizvjesnosti do samog kraja!

Čitajte i: Naš glumac iz serije 'La Casa de Papel' diže uzbuđenje povodom izlaska novih nastavaka: 'Još četiri tjedna kume!'

"Proveli smo gotovo godinu dana razmišljajući o tome kako razbiti bandu. Kako 'zarobiti' profesora. Kako ući u situacije koje su za mnoge likove nepovratne, a rezultat je 5. dio 'La Casa de Papel'. 'Rat' doseže svoju najekstremniju i najdivljiju razinu, ali ujedno je to i najuzbudljivija sezona", otkrio je redatelj serije Alex Pina. Profesor prvi put nema plan bijega, a njegova je banda, nakon smrti najkarizmatičnije članice Nairobi, u najgoroj poziciji ikad. Da će serijal završiti brojnim obratima, potvrdio je i sam redatelj. Jedva čekamo!

Čitajte i: Zvijezde svjetske hit serije 'La Casa De Papel' apeliraju za Petrinju: 'Hrvatska treba pomoć'

Linker
20. travanj 2024 03:27