Gloria bira Ikone! Tko su najbolji influenceri u Hrvatskoj?

Tko su ikone društvenih mreža u Hrvatskoj? U potrazi smo za najboljim influencerima koje pratite već godinama i zbog čijih vam modnih, beauty, fitness i gastro objava prst 'bježi' na Instagram. Na vama je da odlučite u čije će ruke otići prve nagrade za najbolje influencere u izboru koji organizira Gloria, a da vam olakšamo – izdvojili smo njih 20!

Svi su oni krenuli iz hobija i želje da ono što vole podijele s drugima i rijetko tko je očekivao da će imati "vojsku" pratitelja te da će se taj hobi pretvoriti u posao. Prije nekoliko godina pojam influencera nije postojao, da bi danas postao uvriježen i u hrvatskom jeziku jer su i kod nas "utjecajnici" postali sve bitniji budući da svojim objavama na društvenim mrežama mogu utjecati na ponašanje i mišljenje drugih.

I dok se na početku gledalo samo na to koliko tko ima pratitelja, danas više nije važan samo broj, već i jedinstvenost, autentičnost te dobra komunikacija. Upravo su to bili kriteriji kojima se vodio naš žiri kod odabira finalista – njih 20 - za dodjelu nagrade najboljim influencerima u Hrvatskoj. Glavna urednica portala Gloria.hr Željka Stanković, urednica magazina GloriaIN Dora Ivanović, urednica modnih rubrika u magazinu Gloria Anela Martinović, PR stručnjakinja i direktorica Dialog komunikacija Marina Čulić Fischer, urednik i novinar lifestyle rubrika Damir Leljak te novinarka portala Gloria.hr Dina Plevnik Hajduk imali su u vidu broj pratitelja i količinu sadržaja koji influenceri objavljuju, ali presudna je bila kvaliteta sadržaja, njihova jedinstvenost u odnosu na druge te prezentacija tema.

Nagradu [email protected] Gloria će dodijeliti najboljima u četiri kategorije: gastro, moda, ljepota i fitness, a o pobjedniku odlučujete vi – dodjeljivanjem glasa svojoj ikoni na web stranici ikona.gloria.hr. Svi koji glasuju mogu osvojiti vrijedne nagrade koje dodjeljuju Tele 2, Podravka i Avenue Mall: poklanjamo 2 x smartphone Huawei Y6 2018, 2 x poklon paketa Podravke i 1 x poklon bon Avenu Malla u vrijednosti od 500,00 kn.

Glasovanje će biti otvoreno do 7. rujna, a dobitnici natječaja bit će proglašeni 10. rujna iza 12 sati na gloria.hr.

Glasujte za svoje favorite!

Tagovi