Nataša Janjić
 Marijana Banko / CROPIX / CROPIX
Ovakvu je nismo još vidjeli

Nataša Janjić napravila drastičnu promjenu frizure: 'Kad je bal, nek je maskenbal'

Glumica je već godinama vjerna jednoj boji i dužini, no stara frizura joj je očito dosadila pa je napravila nešto što na njoj dugo (ako uopće) nismo vidjeli.

Domaća glumica Nataša Janjić poznata je po predivnoj bakrenoj boji kose, ali ne i drastičnim promjenama frizure. Godinama je bila vjerna istoj dužini, no očito se zaželjela promjene pa je svoju poludugu kosu odlučila 'nafrčkati' i to u svojem omiljenom frizerskom salonu.

"Kad je bal, nek je maskenbal! Ja sam sigurno posljednja koja je otišla kod frizera, ali evo, konačno danas, pred kišu, počastila sam se kod svojih @vikleriruz s nečim malo drugačijim. Kako vam se sviđa?", upitala je Janjić svoje pratitelje na Instagramu.

Oni su bili posve oduševljeni novom frizurom, komplimentirajući joj s 'lipoj ženi sve stoji', 'jako fora, potpuno drugačija', 'neprepoznatljiva' i sličnim komentarima.

Inače, Janjić sa suprugom Nenadom Medančićem, s kojim već ima sina Tonija, uskoro očekuje prinovu - djevojčicu koja bi na svijet trebala stići u kolovozu ove godine. Sretnu vijest je glumica objavila na vrlo originalan način.

instagram

"Opraštam vam što ste mislili da sam debela, vi meni oprostite što sam vam svima lagala... U kolovozu nam stiže djevojčica! Valentinovo u našoj kući može početi", napisala je Nataša koja je nakon što joj je u potresu stradao stan u središtu Zagreba mir pronašla u Istri.

Čitajte i:

Nataša Janjić Medančić: 'Strašni su neizvjesnost i nemir koje osjetiš jer se ne možeš vratiti u svoj dom'

Suprug Nataše Janjić pripremio joj je najljepše iznenađenje: 'U ovom domu stanuju druge šanse'

Nataša Janjić Medančić u prvom intervjuu nakon rođenja sina potpuno iskreno o majčinstvu, braku i višku kilograma

Nataša Janjić objavila je fotografiju čiste radosti: 'Ruke su mi pune, ne mogu biti sretnija'

Linker
19. travanj 2024 12:39