BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
STIGAO JE R.E.M.

Ariana Grande izbacila je novi miris: 'To je intergalaktički san o ženstvenosti i moći'

Obožavatelje mlade američke pjevačice zasigurno će oduševiti vijest da je njihova omiljena zvijezda izbacila još jedan miris.

Ariana Grande (27), američka pop i R&B pjevačica te glumica, koja je svjetsku slavu stekla ulogom Cat Valentine u televizijskim serijama Victorious (glavnu ulogu imala je Victoria Justice) te Sam & Cat (u kojoj je glumila uz Jennette McCurdy), izbacila je još jedan miris.

Šesti je to po redu njen parfem, kojega je nazvala R.E.M., a svijetom kola vijest kako je riječ o bajkovitoj kreaciji.

Press

Miris je očito dobio naziv po popularnoj pjesmi s njena albuma "Sweetener", dok ambalaža, odnosno bočica, asocira na spot za pjesmu "Break Free" iz 2014.

Novi miris R.E.M. već je u prodaji i dostupan je na stranicama web shopa Ulta Beauty. Njegova cijena ovisi o veličini, pa ćete tako za najmanji morati izdvoji oko 255 kuna (40 američkih dolara), a za najveći oko 409 kuna (64 američkih dolara). Kao dar kupcima za dva veća pakiranja, web shop je pripremio moderan ruksak u boji leda, a promotivna akcija traje do isteka zaliha.

Miris "uhvaćen" u kristalu, jer baš tako izgleda bočica, opisuju kao "intergalaktički san o ženstvenosti i moći". Svaka kap otpušta note smokve, sljeza, slane karamele, lavande i slatkih cvijetova kruške.

"R.E.M. je miris koji nema granica, dajući vam snagu i hrabrost da sanjarite još više. Inspirisan je Arijaninom ljubavi prema svemiru i univerzimu. Njegova 'kozmička' kompozicija je slatka, voćna, gurmanska i orijentalna, prepuna iznenađenja" stoji u službenom priopćenju.

Poznato je kako Ariana ima "nos" za dobre (i nagrađivane) mirise, pa se svi nadaju kako će i ovaj biti jednako poželjan. Podsjetimo, R.E.M. miris dolazi nakon Clouda, Moonlighta, Ari by Ariana Grande, Sweet Like Candy i Thank U, Next mirisa.


ČITAJTE I:

Parfemi kao mirisni bijeg od stvarnosti: Svakim otvaranjem bočice vode nas u neki ljepši svijet

Rasprodat će se u sekundi: Superpopularni street style brend Supreme izbacuje prvi ruž za usne

Napokon i do Hrvatske: Beauty brend Jessice Albe stigao u poznati online dućan!

Divan potez Guccija: Za novu kampanju prvi put u povijesti brend angažirao modela s Downovim sindromom

I Maja se bacila u prodaju kozmetike: Njen brend zove se MASHÙ, a prvi proizvod već je oduševio

Linker
20. travanj 2024 10:05