Davor Matota
Davor Matota

Druga pratilja Maja Čatlak, Miss Universe Mia Rkman, Prva pratilja Tea Slavica

osvojila žiri

Ljepotica s Korčule: Imamo novu misicu, čestitala joj je i Ivana Trump!

Ljepotica s Korčule, 21-godišnja Mia Rkman, nova je hrvatska Miss Universe!

Među 18 natjecateljica koje su se predstavile u kupaćim kostimima i večernjim haljinama, na natjecanju održanom u subotu navečer pobijedila je Mia Rkman koja je ponijela laskavu titulu - Miss Universe Hrvatska 2019.

Miss fotogeničnosti je 18- godišnja Zagrepčanka Petra Krivić, a natjecala se i bolja polovica Dinamovca Brune Petkovića, Tea Slavica, koja je izabrana za Prvu pratilju. Druga pratilja je Maja Čatlak koja dolazi iz Makarske. Miss simpatičnosti je Barbara Jakovljević, kako su odlučile same natjecateljice, a miss fotogeničnosti Petra Krivić prema odluci pratitelja Izbora.

I ovogodišnji Izbor, baš kao i lani, imao je i jednu počasnu gošću koja je sjedila i u žiriju, a prijateljica je Vladimira Kraljevića, vlasnika licence izbora. Ona je 70-godšnja Ivana Trump, bivša (prva) supruga aktualnog američkog predsjednika Donalda Trumpa. Prošle je godine uoči sudjelovanja na ovom Izboru u Hrvatskoj promovirala svoju knjigu 'Odgoj Trumpovih', a ove je godine opet spojila ugodno s korisnim – u zagrebačkoj poliklinici Svjetlost operirala je oči i tako uspješno i trajno riješila probleme s vidom.

Davor Matota

Druga pratilja Maja Čatlak, Miss Universe Mia Rkman, Prva pratilja Tea Slavica

Davor Matota

Prva pratilja Tea Slavica, Miss Universe Mia Rkman, druga pratilja Maja Čatlak

Davor Matota

Voditelji Jelena Lešić i Mario Sedmak

Davor Matota

Ivana Trump i Vladimir Kraljević

Davor Matota

Bivše misice - Natalija Prica Oreški, Renata Lovrinčević, Mia Pojatina, Ivana Delač, Barbara Ljiljak

Davor Matota

Jacques Houdek i Roko Blažević