Vogue.com
PLESNA RUTINA

Novi video Teyane Taylor će vas inspirirati da počnete vježbati

U kolovozu prošle godine bila je zvijezda spota za pjesmu "Fade" Kanyea Westa, a sada se reperica i plesačica Teyana Taylor vraća u još jednom odličnom videu – ovog puta snimljenog za američki Vogue.

Ako ste mislili da hoteli nisu idealno mjesto za plesanje i vježbanje, Teyana Taylor će vas razuvjeriti odličnim novim videom. Kao scenografija poslužio je hotelski apartman najpoznatijeg njujorškog hotela Waldorf Astoria koji će na proljeće biti zatvoren na tri godine zbog preuređenja. U svoju plesnu rutinu uključila je čučnjeve, sklekove, trbušnjake i ostale kardio vježbe te pokazala da plesati i istovremeno vježbati možete bez obzira na to gdje se nalazili i kako ste odjeveni. Naime, Taylor vježba u korzetu i kratkim hlačicama te poručuje da jedino što vam treba su dobar ritam i dovoljno prostora.

Sve tajne svoje besprijekorne fizičke spreme i nevjerojatnog tijela, o kojem su svi govorili nakon spota "Fade", 26-godišnjakinja će otkriti u video serijalima Fade 2 Fit koje će lansirati u veljači. Trajat će od 15 do 20 minuta, a fokus će biti na kardio vježbama.

-->

- Željela sam otkriti svoju tajnu i svima pokazati kako sam postigla ovakvo tijelo – otkrila je za Vogue, a svatko tko je prati na Instagramu zna da se Taylor ponosi time da nikada nije stupila u teretanu. Čak i nakon što je rodila kćer Iman, vratila se u formu u samo par tjedana jednostavno plešući.

- Ples je vježbanje. Ples je fitness – poručuje 26-godišnja plesačica, a ako vam treba dokaz, pogledajte odličan video kojim najavljuje svoj novi projekt.

Linker
20. travanj 2024 10:41