za dašak glamura

Suha ulja sa zlatnim sjajem šljokica i ovog su ljeta naš beauty favorit: Izabrale smo najbolja

Ljetna beauty rutina razlikuje se od one u ostatku godine. U njoj se nalaze proizvodi koji dodatno njeguju i štite našu kosu i kožu, a jedan od njih je zasigurno suho ulje, osobito ono obogaćeno svjetlucavim šljokicama za dodatni sjaj kože koje će posebno pristajati u toplim ljetnim večerima.

Šljokica ljeti nikada dosta, a preplanula put dodatno će se naglasiti i izgledati senzualno ako je naglašena zlatnim sjajem šljokica. Ulja se u kozmetici odavno ne izbjegavaju jer ne padaju teško na kožu i ne maste je već je dodatno hrane, odmah se upijaju i ostavljaju baršunasti osjećaj na tijelu, a prigodna su za svaki tip kože - mogu se koristiti i na licu te u ulozi highlightera ako malu količinu dodate u puder, a njihov ugodan miris zamijenit će parfem ako ih stavite na zapešće i na vrat.

Suha ulja kriju brojne benefite kako bi koža i kosa bili prekrasni, dubinski je hrane i ne ostavljaju trag ljepljivog ili masnog jer se odmah upijaju pa nakon naošenja ne morate čekati prije nego što uskočite u odjeću. Ova ulja idealan su izbor i nakon sunčanja jer će ublažiti štetno djelovanje jakih UV zraka. Suha ulja obogaćena zlatnim česticama hit su svakoga ljeta, pa tako i ovoga, a ponuda beauty brendova sve je veća kada su u pitanju ovi proizvodi. Ovo su naši favoriti.

Nuxe Huile Prodigieuse suho ulje (189 kn)

 

Olival čarobno zlatno ulje za tijelo i kosu (119 kn)

 

Luxea suho ulje sa zlaznim česticama (119 kn)

 

Beach Babe, La Piel by Lana Jurčević (179 kn)

 

Bella by Isabel Kovačić (Dm)

Argan Wear suho ulje ($15.99)