Ronald Gorsic CROPIX
Čitajte samo u Gloriji

Boris i Iris Novković više ne žive na istoj adresi: Je li i ovom njegovom braku došao kraj?

Samo godinu i pol od vjenčanja i 17 mjeseci nakon rođenja kćerkice Si zagrebački pjevač i njegova četvrta supruga Iris samo za magazin Gloria otkrili su da više nisu zajedno kao par, ali će nastaviti funkcionirati kao prijatelji i roditelji.

"Nakon što se zagrebački pjevač Boris Novković prošle godine četvrti put oženio te dobio kćerkicu, vjerovali smo da je u atraktivnoj Iris Volf napokon našao onu pravu. Stoga nas je u redakciji Glorije posebno rastužilo kada nam je ovih dana potvrdio da je njihovoj ljubavi ipak došao kraj. Rastanci su uvijek teški i svatko je barem jednom doživio raspad veze ili braka koji čovjeka “izbaci iz cipela”. Još je teže ako s bivšim partnerom imate djecu. Možda će im prvi dani biti teški, možda rane neće tako brzo zacijeljeti, no nadam se da će Boris prvenstveno za svoju kćerkicu, ali i za Iris, uvijek biti tu. Baš kao što kažu i riječi njegove pjesme “U dobru i zlu”", rekla je naša glavna urednica Alenka Ostrihon.

Osim tema koje donose naši novinari i urednici, u novom broju magazina Gloria pripremili smo vam još mnogo zanimljivih i inspirativnih priča. Pisali smo o novom zaokretu karijere poznatog "vampira" Roberta Pattinsona, o velikom uspjehu domaće YouTuberice Glorije Berger, kuhali smo s glumicom Anom Herceg te se prisjetili bogate karijere i života pokojnog komičara Robina Williamsa.

U novom broju ne propustite ni 18 kupona s popustima do 50 posto kojima sebi i svojim mališanima možete olakšati početak školske godine i poštedjeti se nepotrebnih troškova te JOKER kupon za nagradnu igru magazina Gloria i Meblo tradea, koji zamjenjuje jedan propušteni iz prethodna dva broja Glorije.

Uz dva prikupljena kupona sudjelujte u velikoj nagradnoj igri Meblo tradea, jer najsretnijem čitatelju darujemo bon u vrijednosti 30 tisuća kuna, koji može iskoristiti na bilo koju dječju spavaću sobu iz asortimana "Mali princ"!

Kruno Petrinović i Karmen Miletić

Karmen Miletić i Kruno Petrinović donose priču s naslovnice

Premda mnogi izgube vjeru u ljubav nakon prvog propalog braka, zagrebački glazbenik Boris Novković vjerojatno neće posustati ni nakon - četvrtog. Zajedničkom izjavom vječitog mladića naše glazbene scene i njegove uskoro bivše supruge pokazali su da nakon velike ljubavi i strasti - razlaz može biti civiliziran i prijateljski, bez ikakve drame i međusobnih obračuna. Pogotovo ako je roditeljima dobrobit njihova djeteta na prvome mjestu. Zbog toga će Boris Novković i Iris Volf svoju djevojčicu Si, koja je u travnju proslavila prvi rođendan, nastaviti odgajati zajednički, bez obzira na to što su im se životni putevi prije nekoliko tjedana definitivno razišli.

Dolores Tolić

Dolores Tolić razgovarala je s našom najljepšom sportašicom

Prvi intervju s košarkašicom Antonijom Sandrić, koju i danas mnogi pamte po djevojačkom prezimenu Mišura, odradila sam 2012., nakon njezina nastupa s reprezentacijom na Olimpijskim igrama u Londonu. Povod našem razgovoru bila je njezina neslužbena titula najljepše sportašice na OI, zahvaljujući kojoj je plavokosa Šibenčanka preko noći postala globalno poznata. Otkako je prije sedam mjeseci rodila kćerkicu Taru, Antonija se rijetko pojavljuje u javnosti, no s nama je podijelila najljepše trenutke iz obiteljskog života. A gledajući fotografije kolege Saše Burića na kojima mlada mama pozira sa svojom mezimicom svi smo se složili da ju je majčinstvo dodatno proljepšalo.

danica kragic i nevio pintar zagreb 03102017 foto posavec
foto posavec
Nevio Pintar

Nevio Pintar otkriva nam tko su žene američkih kandidata za predsjednika

Za razliku od Hrvatske, u SAD-u se pred izbore supruge kandidata ne povlače u ilegalu daleko od medija i javnosti. Naprotiv, grabe svaku prigodu kako bi riječju, gestom i izborom odjeće javno podržale svoje muževe, kao što to ovih dana naveliko čine Melania Trump i Jill Biden. Aktualna i potencijalna prva dama SAD-a još se nisu otvoreno počupale, no ni to nije isključeno, jer koliko god djeluju kao da su s različitih planeta, ima među njima i dosta sličnosti. Osobno me ugodno iznenadila spoznaja da je Jill Biden u mladosti bila poprilična frajerica, što je, dakako na svoj način, bila i gospođa Trump. Čini mi se da je u konačnici svaka od njih dobila muža kakvog zaslužuje te da je u toj podjeli, ne računajući materijalne dobitke, Jill prošla daleko bolje od Melanije.

Ne propustite! Velika nagradna igra magazina Gloria & Meblo tradea

OSVOJITE DJEČJU SOBU ‘MALI PRINC’ PO SVOM IZBORU U VRIJEDNOSTI 30.000 KUNA

KAKO IGRATI?

PRIKUPITE 2 KUPONA! Prvi je izašao u magazinu Gloria 20. kolovoza, drugi 27. kolovoza.

Ako ste koji od dva propustili, u novom broju Glorije potražite JOKER kupon, koji zamjenjuje jedan propušteni.

Čitko ispunjene kupone pošaljite na adresu navaedenu u magazinu Gloria.

U izvlačenje ulaze sve pošiljke s ispravno popunjenim kuponima pristigle do 14. rujna 2020. u 10 sati.

Ime dobitnika bit će objavljeno u Gloriji 17. rujna 2020.

Pravila nagradne igre pročitajte ovdje.

U novom broju magazina čitajte i ove teme:

MELANIA TRUMP VS. JILL BIDEN Borba za Bijelu kuću

BRAD PITT U intrigantnom ljubavnom trokutu

ANTONIJA SANDRIĆ Prvo ljeto s kćerkicom Tarom

ROBERT PATTINSON Spreman za ulogu života

GLORIA BERGER Influencerica iz lunaparka

KUHINJA: ANA HERCEG Maštoviti vegetarijanski tanjur

PUTOVANJE: DAMIR BEGOVIĆ Modni dizajner u ‘zelenom’ Münchenu

FELJTON: ROBIN WILLIAMS Mrak u duši slavnog komičara

Linker
15. travanj 2024 04:26