PROMO POGODNOST

Gloria stiže u vaš dom! Pretplatite se i ostvarite ekskluzivni popust od čak 25 posto!

S obzirom na povoljnu epidemiološku situaciju, lagano popuštaju sigurnosne mjere zaštite, a Gloria daruje svoje vjerne čitateljice i čitatelje! Kako biste iz udobnosti svog doma, terase ili kafića čitali naše ekskluzivne priče i doznali baš sve što se zanimljivo događa na domaćoj i stranoj sceni, imamo genijalnu ponudu - vaš omiljeni ženski magazin po najpovoljnijoj cijeni, koji sigurno stiže svakog tjedna na vašu kućnu adresu!

Počastite se tromjesečnom pretplatom na omiljeni ženski magazin, jer vam poklanjamo ekskluzivnih 25% popusta i sigurno ih dostavljamo gdje vi kažete!


Pretplata magazina Gloria uključuje 12 brojeva čija redovna, puna cijena iznosi 180 kn. Uz ovaj ekskluzivni popust za naše vjerne čitateljice i čitatelje s 25% popusta cijena je 135 kn za tromjesečnu pretplatu.

Gloria je magazin posvećen ženama i modernoj kulturi življenja. Mjesto na kojem ćete uvijek pronaći ekskluzivne ispovijesti slavnih osoba, kulturne i zabavne "poslastice" iz svijeta, regije i naše zemlje. "Prozor" u svijet mode, ljepote, najboljih putovanja i dizajna. Kroz informativan, stručan, ali nekonvencionalan način obrade aktualnih tema, pruža svjež i atraktivan sadržaj koji vam uvijek može biti inspiracija za oblikovanje i unaprjeđenje kvalitete vlastitog životnog stila. Zašto to propustiti?

Želite li da vam svakog tjedna doza istinitih i ekskluzivnih priča, kulturnih i zabavnih događanja, novosti iz svijeta mode, ljepote i dizajna stiže na kućnu adresu, jednostavno ispunite obrazac i iskoristite ekskluzivnih 25 posto popusta.

Za dodatne informacije nazovite broj 01/2255 - 374, javite se na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i provjerite više na linku.

ISPUNITE OBRAZAC, PRETPLATITE SE I GLORIA SIGURNO STIŽE U VAŠ DOM SVAKOG TJEDNA PO NAJPOVOLJNIJOJ CIJENI!

Ponuda vrijedi za nove pretplatnike na tiskano izdanje na području Hrvatske. Dostava se vrši na dan izlaska novog broja magazina koji izlazi četvrtkom.


Linker
05. travanj 2024 08:07