Pripremite se za blagdane

Naš poklon vama: Besplatno čitajte novo digitalno izdanje Gloria delicija!

Iako pomalo uplašeni zbog pandemije koronavirusa vjerujemo kako ćete u ova izazovna vremena poželjeti napraviti obiteljsko slavlje za pamćenje, a mi smo ponosni da vam možemo donijeti inspiraciju i rješenje za sve vaše gastro nedoumice potpuno besplatno i sigurno!

Bez obzira na to pripadate li više skupini tradicionalista ili onih koji s hranom vole eksperimentirati, jedno je sigurno - u našim raskošnim Delicijama pronaći ćete inspiraciju.

Zbog izvanrednih okolnosti, uslijed pandemije koronavirusa, Gloria vam daruje magazin Delicije potpuno besplatno.

Prelistajte i čitajte naše digitalno izdanje i inspirirajte se za predstojeće blagdane. Možda će ovaj Uskrs biti skromniji, možda ga nećemo moći proslaviti sa širom obitelji i prijateljima, no nadamo se da će vam mirisna pinca na stolu, lijepo dekorirana jaja i šunka u jednostavnim, ali maštovitim receptima koje vam nudimo u potpuno besplatnim Delicijama donijeti malo veselja i blagdanskog duha.


Inspirirajte se

Pripremili smo vam mnoštvo zanimljivih tema koje mogu potaknuti inspiraciju i kreativnost, a doznali smo i mnoštvo novosti koje smo, kao i uvijek, odlučili rado podijeliti s vama.

Tako, splitsku glumicu Anu Gruicu Uglešić iznimno raduje ukrašavanje blagdanskog stola na kojem uz cvijeće i svijeće obavezno mora biti sirnica, a svog supruga i sina razveselit će personaliziranim pisanicama. Donosimo i recept za aromatični kruh, koji u slastičarnici s najduljom tradicijom u Zagrebu peku prema receptu starom više od osam desetljeća. Otkrijmo zajedno kako to rade u čuvenoj slastičarnici "Jakšić"!


Recepti iz poznatih kuhinja

Prijatelji te nekadašnji novinari Mirjana Hrga i Ivica Štorić u Osoru su otvorili konobu koja je ubrzo postala omiljeno mjesto za odlazak na marendu, a kad su je zbog koronavirusa morali zatvoriti organizirali su dostavu. Zavirili smo u njihovu konobu Mare gdje su nam otkrili i svoje omiljene recepte.

Na kraju, kako biste i u toplini svoga doma na Uskrs uživali u famoznom okusu štrukli po recepturi zagrebačkog hotela Esplanade, donosimo vam i korak po korak recept ovog kultnog jela. No, da vam ne bismo baš sve otkrili, zadovoljite svoje apetite listajući Gloria delicije - naš uskrsni dar vama!


Pročitajte prvo digitalno izdanje Gloria delicija!


Najbolje po izboru uredništva

Dragi naši čitatelji i čitateljice, ne zaboravite, najnovije vijesti uvijek možete pronaći na portalu Gloria.hr, a kako ne biste propustili naše ekskluzivne priče, preplatitie se na naš newsletter.

Please don't insert text in the box below!


ČITAJTE I:

Prehrana u doba korone: Što jesti, piti i čime začinjati hranu u borbi protiv zastrašujućeg virusa

Gastro sveznalica i omiljena lovkinja: 'Navečer imam najveći apetit, ali ga pokušavam zatomiti'

Matejka Buča ima kuharicu s odličnim idejama za ručak: Otkrila nam je recept za savršene njoke!

Zaboravite sve druge: Ovo je recept za legendarne krafne slastičarnice Jakšić po tradiciji dugoj 84 godine

Linker
25. travanj 2024 13:59