Jelena Balić
POTPUNO ISKRENO

Nina Badrić za novi broj Glorije: 'Voljela bih udomiti dijete, mislim da u svakoj ženi gori žar za majčinstvom'

Pjevačica Nina Badrić je nakon Leona Lučeva, Gorana Ivaniševića i Gorana Bogdana doživjela glazbenu romansu s glumcem Slavkom Sobinom, a Gloria ekskluzivno donosi fotografije sa svadbenog šušura koji se dva dana snimao u Jelsi na Hvaru. Na voljenom otoku Nina nam se i razotkrila te je ispričala kad se posljednji put iskreno zaljubila, kakvog muškarca priželjkuje i žudi li za majčinstvom.

Jelšanima je uvijek čudno kad netko dođe na Hvar zbog fotografiranja s Ninom Badrić jer za njih ona nije pjevačica i poznata osoba, nego samo Nina koja već 19 godina dolazi u Jelsu. No glumca Slavka Sobina koji se pojavljuje u njezinu spotu za pjesmu “Volim te, volim” dočekali su sa simpatijama. Još su svježa sjećanja na njegov nastup u Plesu za zvijezdama i ulogu u sapunici “Na granici” i svima je bilo drago da će biti dio glazbene priče koja se snima na njihovu otoku. Za najvažniju ulogu u spotu Nina ga je izabrala, priznala je, "jer je mladi, multitalentirani glumac pred kojim je lijepa i duga karijera". Upoznali su se, otkrila je Badrić, dva dana prije snimanja i odmah ju je oduševila njegova toplina, spontanost, energija, profesionalnost te su spot snimili ležerno, kao da je riječ o druženju.

nina badric_snimanje spota_Volim te, volim_foto Jelena Balic
Jelena Balić

I ubuduće će, rekla je, za svoje ljubavne glazbene priče angažirati glumce, jer je s njima tako lako i inspirativno surađivati, a potom se dotakla i vlastitih promišljanja o temi vječne ljubavi u koju vjeruje.

"Možda će netko reći da sam utopistica ili romantičarka, ali doista vjerujem u taj jedan susret koji vas, htjeli vi to ili ne, zauvijek promijeni. Svatko od nas zna ga prepoznati kad mu se dogodi. Kaže se da rijetki nađu rijetke, ali moguće je i u današnje vrijeme imati skladan suživot s osobom koju voliš. Sve je lako kad se ljudi nađu", govori Nina, a vjeruje i da bi u njezinom ljubavnom životu sve bilo drugačije da nije slavna.

"Sigurna sam da bi apsolutno sve bilo drukčije. Da sam obična Nina koja radi neki uobičajeni posao, ne bih osjetila ni toliko simpatija, ali ni toliko predrasuda. Od muškaraca dobivam laskanja i komplimente, ali osjetim i njihov strah prema sebi, pitanje što bi mi mogli ponuditi" - iskreno govori pjevačica koja je zahvalna i na svojem braku s bivšim suprugom, iako kaže kako je to bila "mladenačka, pomalo nezrela ljubav". Sada zna kakvog partnera želi za zajednički život, a najvažnije joj je da je on prvenstveno prijatelj, da je razumije i poštuje, ali i da ima smisla za humor.

nina badric_snimanje spota_Volim te, volim_foto Jelena Balic
Jelena Balić

"Ljepše je proći i neke teže trenutke kad je pored vas osoba koja će sve okrenuti na dobro. To je za mene idealan muškarac. A sasvim mi je svejedno kako izgleda. Bitno da je realiziran u svojem poslu jer ne može biti sretan kraj ako se muškarac osjeća ugrožen uz uspješnu ženu" - dodaje Nina koja nema problema s time da ostane sama, ako joj je tako određeno, a priznaje i da razmišlja o majčinstvu.

"Mislim da u svakoj ženi gori žar za majčinstvom. Ali kad neko vrijeme prođe, počneš i na taj iskonski nagon drukčije gledati. Voljela bih udomiti dijete jer mislim da jako mnogo mogu dati nekom malom biću i kao zrela osoba lijepo ga provesti kroz život. Za donijeti takvu odluku čovjek mora biti jako ozbiljan i odgovoran. No s druge strane, nikad ne znate što život nosi. Poznajem žene koje je majčinstvo iznenadilo u nekim kasnijim godinama, kad su već mislile da im se takvo što više ne može dogoditi."

Uz novi broj Glorije ne propustite dar - Biobaza Orahol, napravljen po stotinu godina brižno čuvanoj recepturi za postizanje prirodne preplanulosti.

Linker
27. ožujak 2024 13:58