Marko Todorov / CROPIX
ne propustite!

Pobijedite viruse uz savjete stručnjaka! Donosimo sve načine za podizanje imuniteta

Novi broj magazina Gloria donosi raskošan specijal naziva 'Imunitet', koji obiluje savjetima stručnjaka za fizičko i mentalno zdravlje. Otkrijte odgovore na vječna pitanja - kako održati zdravlje, formu i mentalnu stabilnost čak i onda kada izgledi nisu u našu korist!

Izazovna vremena su pred nama, dolaskom jeseni i zime naš imunitet naći će se na meti virusa prehlade i gripe, a tu je i Covid-19, koji je potpuno promijenio način na koji smo do sada živjeli. Ovih dana je važnije no ikad ne klonuti duhom, ali niti tijelom. Potrebno je svakog dana raditi na osnaživanju - fizičkom i psihičkom, kako bismo u danima i mjesecima koji su pred nama bili zdravi, vedri i hrabri.

Beauty Med Apiterapija
Model Mia Salman. Vizazist Tena Basic.
Delta-Vita centar, Zapresic
Fotograf Matej Dokic 030118
Matej Dokic / Hanza Media
Kozmetika iz košnice odavno je poznata, a novi moment je korištenje pčelinjeg otrova u borbi protiv bora i celulita. Ne treba ni spominjati koliko je blagotvoran med - više o njegovim djelovanjima pročitajte u našem specijalu.

Uz novi broj magazina Gloria donosimo vam specijalni prilog 'Imunitet'!

Pripremili smo, stoga, specijalni prilog 'Imunitet', koji možete pronaći u novom broju magazina Gloria. Savjeti stručnjaka zlata vrijede, a u raskošnom prilogu pronaći ćete niz korisnih informacija o održavanju forme, podizanju obrambenih potencijala vlastitog tijela i jačanju svojih mentalnih kapaciteta.

U specijalu 'Imunitet' donosimo vam sve načine na koje možete vlastitom tijelu pomoći da odoli infekcijama i zarazama koje nam donose hladniji dani - stoga ne propustite novi broj magazina Gloria!

U novom broju magazina Gloria čitajte i ove teme:

Turska zvijezda o najtežim danima: 'Proživjeli smo teške godine. Siromasi nisu znali kakav je okus banana'

JULIAN ASSANGE Neizvjesna sudbina poznatog zviždača

LANA BARIĆ Najbolje funkcioniram bez muškarca

ALEXANDRA ZARINI Šokantne tajne modne dinastije Gucci

PUTOVANJE: SNJEŽANA PEČEK KOLMAN Pjevačica na zanzibarskim otocima

FELJTON: JANE BIRKIN Strah od prosječnosti

RAZOTKRIVANJE: Arijana Čulina

Linker
17. travanj 2024 20:37