Antonija Blaće
 Nikša Stipaničev CROPIX
Hit model sezone

Antonija Blaće pravi je primjer kako običnu crnu haljinu pretvoriti u modno remek-djelo

Malu crnu haljinu ove su godine zamijenili midi modeli u istoj boji koji laskaju skoro svakoj figuri, a mogu se kombinirati s cipelama i torbicama baš svake boje i uzorka. Voditeljica Antonija Blaće zablistala je upravo u jednoj takvoj haljini koja je naizgled jednostavna, ali upravo je zbog toga i posebna jer ju je Antonija dodatno istaknula hit modnim dodacima.

Poznato je da voditeljica Antonija Blaće voli crnu boju koju bira za mnoge formalne i neformalne događaje. Ona itekako dobro zna da se s crnom ne može pogriješiti pa se na službenom otvaranju Tvrđave svetog Nikole u Šibeniku pojavila u vrlo jednostavnoj crnoj haljini vintage kroja.

Sibenik, 150619.
Danas je svecano otvorena za posjetitelje tvrdjava Svetog Nikole na ulazu u kanal Sv Ante, otvorenju je nazocila ministrica kulture Nina Obuljen Korzinek.
Na fotografiji: Antonija Blace
Foto: Niksa Stipanicev / CROPIX
Nikša Stipaničev CROPIX
Antonija Blaće

Ovakvi modeli mini dužine, s gumbićima po sredini i vezanjem u struku intenzivno se nose i ove godine te su odlične za sve prilike, bilo poslovne ili privatne. No, ono što je ovoj haljini dalo poseban štih su cipele s leopard uzorkom koji je također jedan od najvećih hitova u modnom svijetu ove godine. Antonija se od ovih cipela ne odvaja jer smo je u njima mogli vidjeti već nekoliko puta. Na Instagramu je objavila fotografiju s događanja na kojoj nosi još jedan veliki trend ove sezone - pletenu torbu od prirodnog materijala.

Uz jednostavnu frizuru i minimalan make-up, Antonija je izgledala kao prava trendseterica, ponovno dokazavši da su najčešće jednostavni outfiti i najbolji. Ako vam u ormaru nedostaje jedna takva haljina, našle smo slične modele koje možete kombinirati s upadljivim modnim dodacima.

Zara
Haljina od popelina s pojasom, Zara, 299,90 kuna

Mango
Crna midi haljina s detaljima od šljokica, Mango, 249,90 kuna

Net A Porter
The Graces London crna midi haljina, Net A Porter, 4284 kune

Linker
25. travanj 2024 06:39