Tihana je pokazala zavidnu liniju...
 facebook
Kakav stav

Kao manekenka nosila je jednodijelni kupaći, a sada u 70-toj nosi bikini - samo jedan detalj je isti...

Ne zna se je li Tihana Harapin Zalepugin više oduševila fotografijom od danas ili onom iz prošlosti...

Ne zna se je li Tihana Harapin Zalepugin više oduševila fotografijom od danas ili onom iz prošlosti...

Vlasnica modne agencije Talia Models Tihana Harapin Zalepugin u Vrisniku na Hvaru osjeća se kao kod kuće, a za otok je vežu posebna sjećanja. U danima koji dolaze poznati supružnici Saša Zalepugin i Tihana Harapin Zalepugin slave svoje rođendane, a sljedeće godine bit će posebnog slavlja. Suprug Saša proslavit će 90. rođendan, a ona 70. rođendan.

"Hvar je za mene i Sašu 'naš otok' jer smo se tamo upoznali 1975. godine, dok sam ja radila kao manekenka, a on kao režiser. Tu smo se zapazili, a ljubav se dogodila 14 godina kasnije te smo se vjenčali 1992. godine", otkrila nam je bivša manekenka koja svako ljeto uživa u miru i prirodi otoka.

Na radost svih Tihaninih obožavatelja objavila je fotografiju iz prošlosti i onu od danas na kojoj ima iste žute natikače.

privatni arhiva
Slavni supružnici na ljetovanju...

"Samo su nanule odoljele vremenu... Za koji dan dođe i mojih 69...", napisala je Tihana i objavila fotografiju iz prošlosti i onu od danas. U mladosti je nosila jednodijelni badić, a danas nosi bikini.

"Prije jednodijelni, a sada bikini...", stoji u jednom komentaru koji je mnoge nasmijao, a time su Tihani poručili da joj status na društvenim mrežama ne drži vodu. Iako Tihanu često vidimo u tamnim outfitima, na moru je više sklonija onim vedrijim...

facebook
Tihana je pokazala zavidnu liniju...

Najprije je sama bila model, a onda je otkrila Branku Bebić Krstulović, Anicu Kovač, Anđu Marić, Vanju Rupenu i Lejlu Filipović, a danas je ponosna i na karijeru Valerije Šestić, Anite Dujić, Petre Friganović i Kristine Šalinović, za koju je odmah znala da će osvojiti svjet.

'U doba moje mladosti u Zagrebu su postojale dvije modne agencije, a tržište je bila cijela Jugoslavija. Od zarađenog novca kupila sam auto, svu tehniku za stan, putovala po svijetu i još stavljala na knjižicu. Kamera mi je uvijek bila jača strana pa sam snimila uistinu mnogo TV reklama i kataloga', rekla je jednom prilikom za magazin Gloria.

Čitajte i:

Poruka Tihane Harapin Zalepugin svima grije srca: 'Sve vas volim i sve je manje onih koje ne volim'

Tihana Harapin Zalepugin i suprug Saša: 'Slavimo na mjestu gdje smo se upoznali prije četiri i pol desetljeća'

Tihana Harapin Zalepugin sa 66 godina u badiću izgleda senzacionalno

Linker
26. travanj 2024 03:27