Iva Znaor
Hrabar odabir

Kombinacija zbog koje joj svi zavide: Kaput Belme Džombe ostavlja bez teksta, ali haljina je pravi pogodak

Poznata pravnica i voditeljica voli boje i uzorke pa nimalo ne čudi što se na bajkovitoj reviji Juraja Zigmana pojavila u kaputu kakav se ne viđa baš često ni na našim ulicama, a ni na poznatima.

Na predstavljanje nove kolekcije svjetski priznatog dizajnera Juraja Zigmana stigla su brojna poznata lica među kojima se svojim odabirom outfita istaknula pravnica i voditeljica Belma Džomba.

Uvijek nasmijana supruga umirovljenog rukometaša Mirze Džombe potpuno je zabljesnula u neobičnom outfitu u kojem je spojila sve što je trenutno hit - karirani uzorak i krzno.

Iva Znaor

Kaput u dva dijela ne viđa se baš često na našim ulicama, ali ga je Belma jako dobro iskombinirala s nešto širom crnom haljinom, crnim cipelama i popularnom Chloe torbom. Frizura joj je, kao i inače, bila postojana, a make-up je bio decentan i profinjen.

Iva Znaor
Milica Urban i Belma Džomba

Iako je surađivao s velikim imenima poput Cheryl Cole, Bebe Rexhe i Nicki Minaj, Zigman se odlučio vratiti kući i napraviti nešto posebno i do sada neviđeno. Bajkovitom revijom 'Zigman Christmas Show by iSmile' oduševio je sve prisutne, a u suradnji s Pomorskim i povijesnim muzejom Hrvatskog primorja u Rijeci čak je izradio replike haljina s piste za Barbie lutke koje će biti prodane u humanitarnoj akciji za odjel riječke neonatologije.

Osim Belme Džombe, Zigmanovoj reviji prisustvovali su i Viktorija i Dino Rađa, Indira Levak, Alka Vuica, Martina Vrbos, Milica Urban, Ana Radišić, Borna Kotromanić, Mario Lipovšek, Katja Budimčić, Kristina i Robert Kolar.

"Iznimno sam zadovoljan što sam i nakon toliko godina uspio iznenaditi čak i najvjernije pratitelje mog rada i potvrditi da je moda živi organizam, koji neprekidno raste i napreduje. U svoje kreacije ubacio sam puno crne boje, koju sam do sada koristio samo u manjim količinama, uz isključivo vrhunske materijale. Rezultat višemjesečnog truda je 45 kreacija namijenjenih seksi, samouvjerenim ženama koje ne slijede trendove nego ih stvaraju i uvijek su otvorene nečem novom i uzbudljivom. Za njih ne postoje uobičajene niše, stoga sam se potrudio stvoriti im jednu" – izjavio je Zigman.

Linker
24. travanj 2024 17:38