Ivan Gudić
Mamina pomagačica

Monika Sablić savjete o stilu dobiva od kćeri: 'Ne mari za modu, ali jako dobro zna što mi pristaje'

Splitska dizajnerica vruće dane provodi radno, a u editorijalu za Gloriju predstavlja zavodljive kupaće kostime, kratke haljine i hlače - sve što laska njezinoj vretenastoj figuri, koju zahvaljuje mudroj organizaciji vremena, osobnom treneru i suprugu Goranu.

Za modnu dizajnericu Moniku Sablić (41) ljetni su dani itekako radni - nove kreacije šalje u koncept dućan Kate be love u Metkoviću te u butik Style IQ u dubrovačkom trgovačkom centru DOC, dok u njezin splitski atelijer neprestano navraćaju klijentice u potrazi za savršenom odjevnom kombinacijom.

Photo: Ivan Gudic
Ivan Gudić
Nova kolekcija prikladna je i za majke i za kćeri.

A za Moniku Sablić to su ove sezone haljine, topovi i kratke hlače s motivima leptirića, zvjezdica, kvadratića, tropskog lišća i cvijeća, koji su prikladni i za mame i za kćeri.

Zato novu kolekciju predstavlja u Glorijinom editorijalu zajedno sa svojom 15-godišnjom Mali Marijom, od jeseni učenicom gimnazije Marka Marulića u Splitu. Mali Marija je, kaže, potpuno drugačija od nje, ali joj je izvrsna stilska savjetnica.

Photo: Ivan Gudic
Ivan Gudić
15-godišnja Mali Marija sportski je tip, ali jako dobro zna što njeznoj mami pristaje.

- Ona je po svemu sportski tip, trenira džudo, no odjene i haljinice iz mojih kolekcija. I premda uopće ne mari za modu, uvijek dobro procijeni što mi najbolje pristaje - govori Monika, kojoj je osjećaj za lijepo odijevanje “u krvi” pa o kombinacijama za dan i noć ne treba mnogo promišljati. Najčešće nosi haljine, kratke kombinezone, špagerice i espadrile, a za večer cipele s visokom potpeticom.

Adut ove sezone joj je jednodijelni bijeli model s volanima - sašiven posebno za snimanje Glorijinog editorijala. Voli, kaže, i dvodijelne, a jedino joj je važno da su joj ugodni.

A koja boja prevladava u njezinom ormaru i zašto je na svojoj figuri zahvalna suprugu suprugu Goranu pročitajte u novom magazinu Gloria u kojem vam darujemo i krojni arak za haljinu modnog dvojca ELFS!

U PRODAJI JE I IDEALNO LJETNO ŠTIVO Od 20. srpnja uživajte u svim čarima opuštanja uz posebno izdanje magazina Gloria, kojim vas vodimo u svijet poznatih imena svjetske i domaće scene, a svim čitateljima darujemo ultimativni beauty hit - Elemis anti-aging kremu s morskim kolagenom.

Čitajte i:

VIDEO | Monika Sablić daje važne modne lekcije - Novac ne znači ništa!

Prepuni šarmantnih točkica: Diorovi hit modeli dobili novo neodoljivo izdanje

Okusi i strasti od Fabergea do Zare: Slasni komadi nakita u koje ćete se zaljubiti na prvu

Drzak, moćan, seksi: Uzorak koji nikada nije izgledao bolje, a poznate dame nose ga besprijekorno

Linker
21. travanj 2024 21:44