Promo
Promo

Nova kolekcija nakita branda Cloud&Co. dizajnerice Katarine Zmazek

Ručni rad

Nova Cloud&Co. kolekcija inspirirana je zvjezdanim nebom - Katarina Zmazek oduševila novim komadima

Domaći brand nakita Cloud&Co., iza kojeg stoji Katarina Zmazek izbacio je novu kolekciju pod imenom 'Constellation'. Kako joj i ime kaže, nova kolekcija inspirirana je noćnim nebom i zvjezdanim konstelacijama.

Dizajnerica Katarina Zmazek i njezin brand Cloud&Co-a i ovog puta kao glavne motive kolekcije donosi polumjesec, zvijezde, oblake i kamenčiće, ovaj put slagani su tako da podsjećaju na stare karte zvijezda i konstelacija. Materijali su srebro, srebro s pozlatom, rosegold te poludragi kamenčići i sve je ručni rad.

Promo

Srebro, srebro s pozlatom, rosegold te poludragi kamenčići materijali su s kojima dizajnerica Katarina Zmazek radi.

 

Kolekcija se sastoji od naušnica te lančića, odnosno četiri bazna modela – klasičnog te tri u bojama namijenjenim za dnevne i noćne kombinacije.

 

Novi modeli postat će i dio stalnih Cloud&Co. kolekcija, uz prilagodbe i promjene prema godišnjim dobima. Ono što je zanimljivo je kako se naušnice slažu prema želji u različite kombinacije jer su i naušnice u inicijalnom paru koji je zamišljen u kompletu s lančićem različite.

Promo

Cloud&Co. kampanja razveselit će sve ljubiteljice stylish minimalizma.

 

Novu Cloud&Co. Constellation kolekciju možete razgledati i kupiti u predivnom Cloud&co. dućanu u ulici Preradovićeva 9, od 10 do 20 h.

Promo

Naušnice možete slagati prema želju u različite kombinacije.

 

Čitajte i:

Mladi hrvatski brendovi oduševit će vas nakitom s motivima katedrale i paške čipke, ali i unikatnim poklonima

Anja Jelavić izrađuje unikatni nakit u koji će se zaljubiti minimalistice: Otkrila nam je sve o Tiffany tehnici kojom nastaju

Ivana Mišerić postala zaštitno lice jedinstvenog brenda: 'Nisam minimalist kada je nakit u pitanju, za mene je više - više'

Minimalistički nakit hrvatskog brenda u koji ćete se zaljubiti na prvi pogled