Promo
love-hate relationship

Od naših do holivudskih ulica, imaju ih svi: Za najmekaniji korak i ove zime nosimo ove čizme

Netko ih obožava, netko ih ne podnosi, no bez obzira na čijoj ste strani, jedno je sigurno - ove čizme nose se iz sezone u sezonu bez obzira na trendove.

Netko ih obožava, netko ih ne podnosi, no bez obzira na čijoj ste strani, jedno je sigurno - ove čizme nose se iz sezone u sezonu bez obzira na trendove.

Kao svojevrstan fenomen 21. stoljeća, mekane i tople čizme oko kojih se vječno lome koplja ne silaze s trona najpopularnije obuće gotovo svake zimske sezone. Muška polovica kazat će vam da su to vjerojatno najgore čizme koje imate u ormaru, no teško im je odoljeti kada su tako praktične, tople i mekane.

Udobnost i materijali poput kvalitetne vune i vodootporne kože koji daju osjećaj komfora i topline osvojili su sve, od lokalnih ''it djevojaka'', hollywoodskih zvijezda ili susjede. U street style ležernim kombinacijama ih nose zvijezde poput Jennifer Lopez, Katie Holmes ili Sarah Hyland, no i brojne druge. Uz trenirku, traperice ili haljinu, pristaju u svakoj modnoj kombinaciji.

Processed with VSCO with a6 preset
Promo

Nakon što su se pojavile na tržištu, ubrzo su pronašle svoj put do srca fashionistica, a nakon jednostavnih modela od brušene kože s mekanom ispunom, pojavile su se inačice s detaljima koje su ih učinile još poželjnijima. Danas su tako dostupni modeli s ukrasnim mašnicama, dugmićima ili mak s vezicama u boji, kakve nudi dizajnerica Izabel Marant. Po uzoru na njezin model, popularne su postale takozvane čizme za snijeg, koje izgledom podsjećaju na buce, ali nose se u ulozi šik modnog dodatka u zimskim outfitima. Neke od njih trenutno možete pronaći po sniženim cijenama, izdvojili smo sedam modela.

New York, NY  - Jennifer Lopez is seen getting ready for a day of shooting on the set of
DARA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Jennifer Lopez

, New York, NY - 20190418 Katie Holmes is seen standing out in the streets drinking a coffee while wearing Ugg boots and a trench coat. 

-PICTURED: Katie Holmes
-, Image: 426791262, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: DARA KUSHNER / INSTAR Images / Profimedia
DARA KUSHNER / INSTAR Images / Profimedia
Katie Holmes

Beverly Hills, CA  - *EXCLUSIVE* returns to her car with a big smile wearing a Beyoutiful foundation hoodie and leggings for a stop by her stylist's house in Beverly Hills ahead of the weekend.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 490883541, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: CPR/WAGO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
CPR/WAGO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Sarah Hyland

Emu, 559 kn (Shoe-be-do)

Emu, 559 kn (Shoe-be-do)

&Other Stories, €186.99 (Asos)

Moon Boot, €220 (Net-a-Porter)

Isabel Marant, €287 (Net-a-porter)

Ugg, 1630 kn (Karla)

Ugg, 1630 kn (Office Shoes)

Linker
26. travanj 2024 20:55