Boris Svrtan, Mia Krajcar, Ksenija Pajić, Goran Grgić, Ana Begic Tahiri
 Ines Stipetić
Dodjela nagrada

Ksenija Pajić: 'Glumac na kraju sezone ne očekuje mnogo, a ja sam dobila Katu!'

Nagrada 'Kata Novaljka' ove je godine u rukama etablirane domaće glumice Ksenije Pajić!

'Imam Katu! Baš vam hvala na nagradi jer glumac na kraju sezone ne očekuje mnogo, a ja sam dobila nagradu. Baš ste me razveselili - kazala je glumica Ksenija Pajić, dobitnica nagrade Kata Novaljka koja se dodjeljuje glumcu koji je ostavio najbolji dojam kod publike na prošlogodišnjem kazališnom festivalu Novaljski Trijatar.

Nagradu je dobila za ulogu u monodrami 'Shirley Valentine’, a dodijelio joj ju je gradonačelnik Novalje Ante Dabo. Posebno joj je čestitao i umjetnički direktor Goran Grgić koji je ujedno predstavio 13. izdanje festivala koji traje od 8. srpnja do 18. kolovoza.

Na neformalnoj dodjeli nagrade u zagrebačkom kazalištu 'Gavella' okupili su se i glumci koji će ovo ljeto nastupiti u Novalji poput Ive Gregurevića, Vedrana Mlikote, Ane Begić Tahiri, Slavka Sobina i Janka Popovića Volarića.

dodjela nagrade kata novaljka, najboljoj glumici ili glumcu na proslom kazalisnom festivalu Novaljski Trijatar, festival u Novalji ciji je direktor i voditelj Goran Grgic, ovogodisnja dobitnica Ksenija Pajic, kazaliste gavella, Zagreb, 030718
na slici: Ksenija Pajić, Goran Grgić
Ines Stipetić

Linker
23. travanj 2024 20:42