#ostajemdoma

Mirjana Hrga zatvorila restoran: 'Ovo stvarno ne sliči životu'

Bivša TV novinarka i nekadašnja savjetnica bivše predsjednice u videu za kampanju #ostajemdoma za Gloriu.hr otkrila je kako svakom teško pada ova izoliranost, ali da se moramo odgovorno ponašati.

Mirjana Hrga, bivša TV novinarka i nekadašnja savjetnica Kolinde Grabar Kitarović, povukla se iz javnosti i posvetila obiteljskom poslu, točnije malom restoranu u lošinjskom gradiću Osoru. Naime, početkom ožujka njezin je suprug, zagrebački odvjetnik Staša Ste­­fanović, otvorio konobu "Mare", no zbog pandemije koronavirusa i najnovijih odredbi vlasti, supružnici su je morali zatvoriti.

Najbolja zaštita trenutno je ostati doma, stoga podržite kampanju #ostajemdoma

U videu za Gloria.hr otkrila nam je kako je to bila ispravna odluka, ponajviše zbog sigurnosti njezine obitelji, radnika i svih ostalih.

"Svakom teško pada ova izoliranost, ali zapravo je jednostavno - moramo se odgovorno ponašati. Zatvorili smo obiteljski restoran, ali ne odustajemo", ističe Hrga koja iz restorana vrši dostavu hrane.

Svjesna je, dodaje, da život mora ići dalje i da nam je najpametnije u ovom trenutku međusobno komunicirati i sačuvati zdrav razum.

Privatna arhiva / Privatna arhiva
Mirjana Hrga u Konobi Mare koju je morala zatvoriti zbog koronavirusa, ali se hrana od tamo još uvijek može naručiti.

"Moramo spremni dočekati kraj ove noćne more, a do tad se družimo na otvorenom i pokušavamo nekako normalno živjeti. Nadamo se da će sve što prije završiti jer ovo ne sliči životu", poručila je Hrga.


Čitajte i:

Linker
18. travanj 2024 03:03