Božidar Vukičević / hanza media
Gloria osobno u Splitu

VIDEO | Edita Lučić Jelić: 'Imam super svekrvu, a što je najbolje i bivša me još jako voli'

Poznate splitske dame na svom terenu, u gradu Splitu, na novom izdanju panela Gloria osobno govorile su o odnosima sa svekrvama, o starim curama i tko ih je tako nazivao, te na što su u svom odnosu s djecom najponosniji...

Svoje obiteljske "tajne" i stavove vrlo dinamično i bez zadrške su iskazale poznate temperamentne gošće debate 'Gloria osobno' koja se ovog puta održavala na zanimljivu temu - Familija. Pjevačica Zorica Kondža, modna kreatorica Monika Sablić te radijska voditeljica Edita Lučić Jelić otkrili su voditeljici Barbari Kolar sve o svojim dalmatinskim obiteljima, pa i o trenucima kad im je bilo najteže.

Dinamični panel možete pogledati u nastavku:

Split, 180620.
U hotelu Corner odrzao se Gloria event na temu  Familija.
Moderatorica je bila Barbara Kolar, a sudjelovale su Edita Lucic Jelic, Zorica Kondza i Monika Sablic
Na fotografiji: Barbara Kolar, Monika Sablic, Zorica Kondza
Foto: Nikola Vilic / CROPIX
Nikola Vilic / CROPIX
U predivnom ambijentu hotela Cornaro u Splitu održan je novi Gloria osobno panel.

"Uvijek u obitelji smo bili glasni i temperamentni. Tata je uvijek govorio ako šutimo da nešto nije dobro. Prema tome uvijek je kod nas bilo bučno. I dan danas je tako, ako zašutimo nešto nije u redu", rekla je radijska voditeljica koja za svoju obitelj kaže da je netipična za Dalmaciju. Kada je upoznala supruga oboje su iz prvog braka imali po jednu kćer, a onda su dobili i zajedničko dijete.

Ono na što je najponosnija je to što ima odličan odnos s najstarijom kćeri, a isto tako naglašava da ima super svekrvu. "Imam super svekrvu, a i bivša svekrva me još voli", dodala je energična Edita.

Splitska dizajnerica Monika Sablić otkrila je da svojoj obitelji svaki dan radi doručak, ručak i večeru te da se u njihovoj kući još u deset sati ujutro šalša kreće lagano krčkati na štednjaku. Rado svojoj sportskoj obitelji radi deserte i pri tome joj ništa nije teško. Omiljena pjevačica Zorica Kondža najponosnija je na činjenicu da s njom sinovi vole razgovarati i povjeravati joj se. Mama im osim džeparca daje i plaću jer dvojica njezinih starijih sinova Toni i Ivan, uz supruga Joška, sviraju u njezinom bendu.

Da predivna splitska večer svima ostane u lijepom sjećanju potrudili su se i naši vjerni partneri - Dolcela, Hrvatska pošta i Avène, a gošće su kući otišle i s darovima tvrtke ženskog donjeg rublja Lunaria.


Čitajte i:

U Splitu su se otkrivale obiteljske tajne: Tko je blizak sa svekrvom, kome sinovi odaju ljubavne jade

Dizajnerica oduševila monokromatskim lookom, ali su pažnju privlačile cipele

Postoje trenuci kad je Tončica Čeljuska malo ljubomorna i to na jednu ženu…

Tončica Čeljuska, Jasna Zlokić i Almira Osmanović iskreno: 'Voljela bih da moja unuka od mene naslijedi...'

Poznate dame o temelju za dobar brak i na što trebamo posebno obratiti pažnju kada biramo partnera

Linker
06. ožujak 2024 06:31