Instagram
ljeto za pamćenje

Bivša manekenka potvrdila je radosnu vijest s odmora na Hvaru: 'Stiže nam Makova sestrica'

Godinu dana otkako su dobili prvog sina, Sarah Josipović i Jan Jerič u slatkom su iščekivanju drugog djeteta.

"Stiže nam Makova sestrica", poručila je nekadašnja manekenka, a danas PR stručnjakinja Sarah Josipović s ljetovanja na otoku Hvaru. Kći modne agentice i osnivačice Fashion Weeka Zagreb Suzy Josipović Redžepagić pozirala je u trendi bijeloj haljini na odmoru i pokazala trudnički trbuščić.

Otkako su Sarah i Jan u lipnju 2019. dobili sina, svijet im se okrenuo naglavačke. "Sve se oko njega okreće i ništa nam više nije tako važno. Prekrasno je to, prirodno je i ne bi bilo dobro da je drugačije. ", sretna je Josipović.

Biti majka nije lako, ali je ispunjavajuće...

Instagram

"Biti roditelj je vrlo intenzivno, ja znam reći da je za mene to najteži posao na svijetu i da mi je sve što sam ikada u životu radila sto puta lakše. Iako se 'kućni posao' i majčinstvo često podcjenjuju i smatraju laganima. Ali da, imala sam trudnoću koja je uključivala mučnine skoro šest mjeseci i veliku odbojnost prema hrani, tek posljednja tri mjeseca trudnoće mi je prestalo biti zlo", rekla je Sarah za Gloriju.hr.

Instagram

Vjenčanje joj nije važno. "Može se dogoditi sutra, ne mora nikada. Mi smo ionako zauvijek povezani i to je jedino važno, nikakav papir niti "ugovor" nam ne treba da potvrdi ono što znamo i osjećamo", dodaje Sarah.

Čitajte i:

Naša snaga je skladna obitelj: 'Shvatila sam da od plača, tuge i duboke depresije nema ništa'

Grudi mogu nevjerojatno narasti! Poznate Hrvatice progovorile o temi koja zanima svaku trudnicu

Već uživa na moru: Jednomjesečni sin Sarah Josipović kupa se na jednoj od najljepših plaža u Hrvatskoj

Linker
16. travanj 2024 17:28