Kanye redovito drži mise na kojima prisustvuje cijela Kardashian-Jenner obitelj.
 Neil Warner / IMP Features / Profimedia
Nakon bizarnog istupa

Bolest je opet uzela maha, no on odbija uzimati lijekove! Obitelj strepi zbog Kanyea Westa

Intervju za Forbes, a potom i Twitter - reper Kanye West definitivno je najavio svoju kandidaturu za predsjednika SAD-a. Njegova obitelj i bliski prijatelji boje se da je glazbenik ponovno u teškoj fazi svoje bolesti - bipolarnog poremećaja.

Reper i poduzetnik Kanye West najavio je u najnovijem intervjuu da se planira kandidirati za predsjednika SAD-a. Usto je otkrio svoje kontroverzne stavove o cijepljenju i pobačaju - rekavši da im se protivi. Njegova obitelj zbog svega je, piše portal TMZ, zabrinuta. Tvrde da je na njegovu odluku o kandidaturi utjecala epizoda bipolarnog poremećaja od kojeg Kanye pati već nekoliko godina.

Barem jednom godišnje West ima simptome bolesti u njezinom najgorem izdanju, a navodno je trenutno baš u takvoj fazi. Obitelj i prijatelji su zabrinuti, no nadaju se da će se reper stabilizirati, baš kao do sada.

Iako ga je ekscentrični milijarder i prijatelj Elon Musk podržao u odluci da postane novi predsjednik SAD-a, svi ostali oko Kanyea su zabrinuti. Osim o pobačaju i cijepljenju, Kanye je u intervjuu govorio i o tome da je siguran da je prebolio COVID-19 te je svoj javni istup iskoristio i kako bi govorio o vjeri i Bogu. Zanimljivo je to što u intervjuu nije bilo nijedno pitanje koje bi se ticalo njegovog mentalnog zdravlja.

Podsjetimo, West je u listopadu 2018. godine za medije otkrio da ne uzima lijekove koji su mu zbog bipolarnog poremećaja pripisani jer oni guše njegovu kreativnost.

Čitajte i:

Kim suosjeća s Melanijom: Starleta u strahu što će biti ako joj se suprug kandidira za predsjednika

Kanye West na rubu živčanog sloma: Svi su zabrinuti za njegovo mentalno zdravlje

Kayne, Mariah, Catherine: Oni su otvoreno progovorili o bipolarnom poremećaju

Nakon deset dana šutnje, iznenadio: Kanye pokrio troškove budućeg školovanja kćerkice poginulog muškarca

Linker
14. travanj 2024 12:53