Instagram/Franka Batelić
Male stvari su važne

Franka Batelić ostvarila veliku želju: Napokon je i njoj 'svanuo' taj dan, sretna je kao malo dijete

Šalu na stranu, mnoge su žene jedva dočekale sjesti u taj stolac i napokon si priuštiti mali ritual za koji nisu ni znale koliko im znači, sve dok im nije bio uskraćen zbog pandemije... Zašto bi slavne dame bile izuzetak!?

Nakon što je gotovo dva mjeseca provela sa svojim dečkima u rodnom Rapcu, pjevačica Franka Batelić vratila se u Zagreb. Sada se sa svojim suprugom, nogometašem Vedranom Ćorlukom i sinčićem Viktorom, i sama može više posvetiti uređenju njihova novog doma - luksuzne vile u jednoj elitnoj zagrebačkoj četvrti. Naime, za vrijeme pandemije koronavirusa, to je umjesto njih činio Čarlijev otac Jozo.

Vedran Ćorluka za sebe i Franku u centru Zagreba gradi luksuznu vilu od oko 15 milijuna kuna

A dok se ne završe svi veći radovi na izgradnji vile u blizini glavnog zagrebačkog trga, Franka napokon ima vremena malo se posvetiti i sebi.

Kao i mnoge druge žene, i ona je, naime, jedva dočekala da se stručnjak pobrine za njenu kosu i frizuru, a svoju sreću nije odoljela podijeliti s obožavateljima koji je prate na društvenoj mreži Instagram.

Kako možemo vidjeti na fotografiji, Franka, koja se nedavno pohvalila fanovima da je završila dvije nove pjesme, neznatno je skratila kosu vjerojatno podrezavši samo ispucale vrhove, ali se zato poigrala bojom. Svoju kosu, prirodno kestenjasto-smeđe boje, prošaranu pramenovima boje meda, jače je posvijetlila. U svom omiljenom frizerskom salonu napravila je i frizuru istaknuvši je nježnim valovima.

Franka ne miruje: Pjevačica ima dvije nove i neobične pjesme, ali neće sama odlučiti koju ćemo prvo čuti

Njenoj sreći, vidi se iz aviona, nema kraja. Možemo, naravno, shvatiti, jer sitnice su te koje nas nerijetko u životu najviše vesele.

A kako je posljednje vrijeme uglavnom bila fokusirana na svog ubrzo petomjesečnog sinčića, obitelj i posao, uopće ne čudi što ju je jedna tako obična stvar, kao odlazak frizeru, razveselila kao malo dijete. Nadamo se da ste si i vi već priuštili taj mali ritual zbog kojeg se redovito osjećamo bolje i ljepše.

ČITAJTE I:

Tuga koja je uvijek prisutna. Franka Batelić prisjetila se voljenog oca: 'Volim te'

Franki Batelić u karanteni pomažu svi: Viktora čuvaju baka, ujak, ali i tata

Ćorluke se najbolje provode u izolaciji: Red hrane, red igre i prođe dan za tili čas

Kako je Franka nekad izgledala: Ako ste mislili da je sad njeno najbolje izdanje, škicnite ovu fotku

Ćorluka uživa kao nikad: Njegova posljednja fotografija totalno nas je raznježila, kakav frajer

Linker
19. travanj 2024 03:02