Franka Batelić
 Instagram
Sjećanje

Tuga koja je uvijek prisutna. Franka Batelić prisjetila se voljenog oca: 'Volim te'

Franka Batelić teško se nosila s gubitkom svog oca, a u svemu joj je puno pomogao današnji suprug Vedran Ćorluka. Odigrao je nogometaš veliku ulogu i u njezinom povratku na scenu.

Tužnom objavom pjevačica Franka Batelić prisjetila se svog pokojnog oca Damira. Njezin tata otišao je prije pet godina, a Franka mu je posvetila emotivnu objavu. "Već pet 1.05. bez tebe... Sretan rođendan najboljem tati. Volim te", napisala je uz fotografiju iz djetinjstva. Na njoj je pozirala s tatom i mlađim bratom Nikolom.

Njezin otac uvijek joj je bio velika podrška u životu, ali i na glazbenom putu. Najljepše uspomene vežu je uz oca, a prisjetila ga se tako i prije nastupa na Eurosongu u Portugalu. Otkrila je tada da joj je najdraža eurovizijska pjesma "L'Essenziale" pjevača Marca Mengonija jer je upravo ta pjesma veže na lijepe uspomene s tatom.

Podrška i ljubav koju joj je pružio Ćorluka stigla je u pravom trenutku

Svoju ljubav prema ocu Franka je pokazala i kada mu je posvetila stih u pjesmi "S tobom". "S tobom je nebo uz mene" pjevala je Franka posvetivši ocu stihove pjesme kojom se vratila na estradu nakon čak četiri godine izbivanja. Bol zbog gubitka oca Franka je nosila u sebi, povukla se dugo iz svega što ju je radovalo, a veliku ulogu emotivnom oporavku igrao je njezin današnji suprug Vedran Ćorluka. On ju je bodrio i nagovarao da se vrati glazbi koju toliko voli.

Čitajte i:

Franka Batelić - bol za preminulim ocem ne prolazi

Čeka ih selidba u luksuzni dom, a dotad uživaju konačno zajedno: Nitko sretniji od Franke

Ljubav koja je preživjela sve izazove: Franka Batelić i Vedran Ćorluka ponovno naveliko slave

Vjenčali se Franka i Čarli! Mladenka uskočila u vjenčanicu koju nije ni isprobala

Linker
22. travanj 2024 23:31