Mama Franka uživa u Istri gdje joj svi s radošću pomažu oko Viktora...
 Instagram
nikad sretnija

Franka Batelić: 'Ovo je nama donijelo happy obiteljsku priču'

Glazbenica iz Istre kod kuće ima pune ruke posla. Osim što ugađa u svemu svom Viktoru, uz brata je pronašla inspiraciju za nove pjesme koje već vrijedno snima, a najviše je raduje činjenica što je Vedran uspio biti s obitelji i više nego su se nadali...

"Zbog korone i zbog bebača stvarno me dugo nije bilo u glazbenom studiju, krenuli smo prije mjesec dana ponovno raditi na pjesmama, imamo dvije fenomenalne pjesme. Jedna od te dvije pjesme je totalni zaokret, tako da se moramo odvažiti na taj novi drugi korak. Vidjet ćemo, a jedna od njih je fenomenalna bombastična pjesma, to nam svima treba nakon korone", otkrila je pjevačica Franka Batelić za In Magazin kojoj je situacija oko koronavirusa pružila neprocjenjive trenutke zajedništva.

"Vedrane, odličan si tata! Nisam ni sumnjala da će se on snaći ali da nije bilo korone tko zna kad bi on vidio svog malog. Tako da je ovo nama donijelo super happy obiteljsku priču", otkrila je Franka.

Zagreb, 070519.
Pjevacica Franka Batelic u studiju Hanza medie
Foto: Berislava Picek/ CROPIX
Berislava Picek / Hanza Media

Dok promatra Vedrana kako se sjajno snalazi u ulozi oca, priznaje kako joj upravo tada najviše nedostaje njezin otac bez kojeg je ostala prije pet godina.

"Cijelo vrijeme razmišljam koliko je moj tata bio fenomenalan i obožavao je djecu, tako da bi on bio najbolji nono na planeti. Naravno da mi je teško, ali to je tako", zaključila je.

"Naravno da majčinstvo promjeni cijeli tvoj život i svi smo toga svjesni, ali nismo dok se to ne dogodi. Ono što se kod mene promijenilo je da ne mogu ništa planirati, a ja sam veliki planer, ali sve ide svojim tokom. Kako Viktor kaže, tako ja sviram i sve OK", našalila se Franka koja lice malenog Viktora dobro čuva od javnosti.

Instagram
Mama Franka uživa u Istri gdje joj svi s radošću pomažu oko Viktora...

"Želim zadržati tu privatnost svoga djeteta radi njega i nadam se da ću to uspjeti što duže održati", zaključila je Franka koja priznaje da jedva čeka da se otvore granice, te da se zaputi prema Moskvi kako bi obitelj ponovo bila na okupu.

Franka Batelić i Vedran Ćorluka s psom Oscarom.

Čitajte i:

Franka Batelić ostvarila veliku želju: Napokon je i njoj 'svanuo' taj dan, sretna je kao malo dijete

Tuga koja je uvijek prisutna. Franka Batelić prisjetila se voljenog oca: 'Volim te'

Franki Batelić u karanteni pomažu svi: Viktora čuvaju baka, ujak, ali i tata

Linker
24. travanj 2024 21:25