Ivana Mišerić
 Damir Krajac / Hanza Media
Što je to stiglo?

Ivana Mišerić potrošila novac i radovala se naručenom, no ono što je dobila skroz ju je ohladilo

Voditeljica se raduje ljetu pa je ususret istom naručila zeleni topić. Ni sama nije sigurna što je to točno dobila. Možete li vi odgonetnuti o kojem je odjevnom predmetu riječ?

Svima nam se to dogodilo. Naručimo nešto preko interneta, jedva čekamo da stigne, a onda... Hladni tuš. Ovih dana dogodilo se to i voditeljici Ivani Mišerić koja nije nimalo sretna zbog svog romantičnog topića koji je naručila preko interneta.

Dobro ili loše? Sve je u očima promatrača

Objavila je snimku i fotografije zelenog topića nakon što je stigao. "Okej. Nije ruksak. Nije vreća. To je trebao biti romantični topić koji sam naručila. Sad koliko je romantičan i koliko je topić... subjektivno dosta. Nisam još sigurna", napisala je Ivana.

Osvrnula se tako na svoje muke po topiću, a obožavatelji i prijatelji krenuli su je tješiti u komentarima. Preporučili su joj da ga nosi u srcu ljeta, a drugi su joj preporučili i kada ga još može iskoristiti.

"Bar si uvijek spremna ako nema vrećica u trgovini". Bilo je i kreativnijih prijedloga. "Barem je boja lijepa, napravi maramu za kosu". Nizali su se i oni klasični komentari - "topić je vrh i stoji ti savršeno".

Broji čak sedam tetovaža

Osim što je svojim obožavateljima pokazala nesretni topić, Ivana je otkrila i kako je potpuno otvoren na leđima. Idealna je to bila prilika da nas podsjeti na svoje poznate tetovaže, kojih je ljubiteljica.

Otkako se krajem ljeta 2016. godine odvažila tetovirati, voditeljica ne staje.

Ima nekoliko tetovaža na nogama, maslačak nosi na podlaktici, ženu koja hoda na žici smjestila je na bedru, a na leđa je smjestila Mladog princa i Jokera. Broji sedam tetovaža, a najviše ih je u jednom danu napravila prije dvije godine - tada ih je tetovirala odjednom čak četiri.

Čitajte i:

Ivana Mišerić prima komplimente za nove uratke na tijelu

Nismo ni gripu mogli izbjeći: pogledajte čime se sve poznata voditeljica bori protiv teških simptoma

Ivana Mišerić napokon pokazala dečka - ljubi pet godina mlađeg poduzetnika!

Blagi 'poremećaj' Ivane Mišerić poprima sve veće razmjere: 'Sandro je prihvatio situaciju, on to i ne percipira'

Ivana Mišerić na prvi dan godišnjeg pokazala dva badića - i tijelo za poglede

Ivana Mišerić pohvalila se neviđenim trbušnjacima: 'Ne pazim na prehranu ni ne vježbam, sve dugujem samo jednom'

Linker
19. travanj 2024 17:46