Joško Čagalj Jole
 Vjeko Bilota
Iznenadio obožavatelje

Jole na kakvog nismo naviknuli: Majstor dalmatinske pisme vlada svim žanrovima i jezicima

Poznati pjevač aktivan je na društvenim mrežama, gdje u predahu od brige za četvero djece, redovito obraduje svoje pratitelje, sada je priredio jednu pravu glazbenu poslasticu.

Jedan od najpopularnijih glazbenika - Joško Čagalj Jole ovo vrijeme karantene provodi zajedno sa svojom obitelji. Kako trenutno nema koncerata radi epidemije korona virusa, on sa svojom publikom ostaje u kontaktu putem svojih društvenih mreža, pogotovo Instagrama.

Pa tako objavljuje videe kako pleše sa svoje tri kćeri, kako fenira svog psa Bonnya pa do druženja s najmlađim članom obitelji, sinčićem Ivanom Lukom.

Svestrani Dalmatinac

Najnoviji video koji je objavio na svom Instagram profilu oduševio je brojne obožavatelje. Riječ je o obradi pjesme "Human" od grupe Rag'n'Bone Man, a kako zvuči možete posluati u videu.

Jole je još ovog proljeća odradio prvo profesionalno snimanje za magazin Gloria odradio je prvo profesionalno snimanje sa svojim sinčićem kojeg od milja zove 'maleni Pinčo'. Ivan Luka uskoro će napuniti pet mjeseci.

Ponosni Jole: 'Ivan je naš mali veseljak, samo se smije. No, moja Ana je čudo od žene!'

"Mnogi mi ne vjeruju kad im kažem da se u našem domu ništa nije promijenilo, sve savršeno funkcionira, kao po špagi. Ana i ja se zezamo da nam je sinčić poput igračke, s njim se samo mazimo i igramo, a inače ga ni ne čujemo. Ako ne spava ili ne jede, miruje u svojoj sjedalici. Još ga nismo čuli da plače, samo se smije i guguće. Ma pravi veseljak na tatu", rekao je tom prilikom Joško Čagalj za Gloria magazin.

Pročitajte i:

Linker
19. travanj 2024 14:23