Privatni album
idila u braku

Lasićeva supruga ne prestaje objavljivati fotografije u blaženom stanju, svi se slažu da je melem za oči

Likovna umjetnica Milena Lasić u sedmom je mjesecu trudnoće, a da njezinoj sreći nema kraja dokazuju nove fotografije na društvenim mrežama dok čestitke ne prestaju stizati sa svih strana.

Milena Lasić nedavno se pohvalila da će proširiti obitelj, naime, njoj i njezinom suprugu Frani Lasiću za dva mjeseca stiže prinova.

Vijest da glumac i glazbenik Frano Lasić očekuje još jedno dijete odjeknula je regijom, naime njegova 30-godina mlađa supruga Milena Lasić rodit će sina.

Mnogi njezini pratitelji ovih dana oduševljeni su njezinim fotografijama i naglašavaju da je trudnica pravi melem za oči... "Ovo je pravi Instagram! Profil mlade žene koja je melem za oči!", stoji u komentarima fotografije na koju nitko nije ostao ravnodušan.

"Skakali smo od sreće, ljubili se, grlili kad smo doznali da ćemo postati roditelji", izjavila je Milena za srrpsko izdanje magazina Gloria te dodala kako ime još uvijek nisu odabrali.

Podsjetimo, Frani je ovo četvrti brak, ali i četvrto dijete. S prvom suprugom Majom Nikšić ima 33-godišnjeg sina Janka, nakon toga je tek 21 dan izdržao u braku s Beograđankom Ljiljanom, da bi se potom 1993. vjenčao sa slovenskom manekenkom Živom Stupnik te dobio kćer Linu i sina Luku.

"Pronašao sam osobu koja mi odgovara u svakom smislu, koja je pametna, prelijepa i dobra, i to je velika sreća. Ako bi trebalo opisati ljubav, onda bi to bilo ovo što se meni dogodilo.", rekao je 65-godišnji Lasić. Razlika od 30 godina nikada im nije predstavljala problem.

"Oboje smo je svjesni, ali imamo skladan brak. Volimo se već osam godina i isto toliko živimo zajedno, pa me zbog svega toga čude pitanja - zašto smo našu ljubav odlučili okruniti roditeljstvom", rekla je u razgovoru za Gloriju Milena.

Par se vjenčao u listopadu 2015. godine nakon nekoliko godina veze. Na vjenčanju je poznati zavodnik zapjevao svojoj supruzi i ostalim gostima, a koliko joj vjeruje dokazao je i predavši joj posao svoje menadžerice. Upravo je ona zaslužna za njegov povratak glazbi.

"Dugo se nisam pojavljivao na glazbenoj sceni i supruga mi je rekla da se vratim. Na njezin nagovor pokrenuo sam klapu koja se sastoji iz različitih klapa, tako da se svi znamo od prije", izjavio je ranije Frano koji je prije pandemije sa svojom dragom najviše uživao na putovanjima.

Čitajte i:

Ljubavna idila Frane Lasića i 30 godina mlađe supruge Milene

Frani Lasiću stiže dijete! Prinovu čeka sa svojom četvrtom suprugom, umjetnicom Milenom

Frano Lasić s četvrtom suprugom čeka sina: 'Skakali smo od sreće kad smo doznali da postajemo roditelji'

Linker
23. travanj 2024 05:45