Romina Knežić
 Goran Sebelić / Hanza Media
otkrila sam mir

Romina Knežić o boli koja ne prestaje: 'Nedostaje mi očevo rame'

Iako je pred kamerama pribrana i profesionalna, voditeljica Dnevnika Nove TV u privatnom životu početkom godine proživljavala je teške trenutke - ostala je bez oca koji je umro od posljedica teške bolesti, a za nju je to bio veliki udarac.

"Sad idem na 'solarne panele' i radim na promjeni tehnologije života. Odlučila sam ne izgovarati riječ stres. Dosta je te beštije. Sve će se stići, a ako se kojim slučajem ne stigne, svijet sigurno neće stati. Nije stao prije, a neće sigurno ni poslije mene. Sada mi jako paše tišina. Volim se odmarati uz svijeću i tišinu. Promatrati cvijeće kako raste u vrtu. Jednostavno samo stanem i dišem. Otkrila sam mir, a u miru se uvijek pronađe put, napominje poznata voditeljica Romina Knežić koje je nedavno proslavila 40. rođendan, a progovorila je i o teškom razdoblju u privatnom životu, gubitku oca za Slobodnu Dalmaciju.

"Teški su oni udarci kada izgubite osobe koje prve ugledate kada dođete na svijet. Ona dva stupa koja vas drže, kako biste bolje hodali i ušli u program života. Nisam ni prva ni posljednja osoba koja se susrela s takvim iskustvom. Nedostaje mi očevo rame, jako. Mada znam da ćemo se opet sresti. Borio se stoički i bio je hrabar do posljednje sekunde svoga života. On je moja snaga".

Rovinj, 210913.
Weekend media festival 2013. Panel diskusija: If You Haven't Been to Croatia, You're a F***ing Idiot. Sudionici: Tomislav Popovic (Istraturist, Hrvatska), 
Meri Matesic (Hrvatska turisticka zajednica, Hrvatska), Darko Lorencin (Vlada Republike Hrvatske, Hrvatska), Peter Radovich Jr (CBS, SAD). Moderator: Romina Knezic (Nova TV, Hrvatska). Na fotografiji: Romina Knezic.
Foto: Goran Sebelic / CROPIX
Goran Sebelić / Hanza Media
Romina Knežić

"Nema gdje nisam bila s tatom kako bih mu pokušala pomoći. Tek kada je završio u invalidskim kolicima, dijagnosticiran mu je ALS - bolest od koje se pretvarate u drvo, a mozak besprijekorno radi. Inače, po prirodi sam jako tvrdoglava i uporna i bila sam sigurna da će se dogoditi neko čudo. Ipak, bolest je bila jača. Morala sam kapitulirati. Osjećala sam se kao da sam udarila u zid, brzinom od tristo kilometara na sat. " ispričala je ekskluzivno za magazin Gloria, a voditeljica Dnevnika Nove TV osvrnula se i na razdoblje velike neizvjesnosti u borbi protiv koronavirusa.

Spica / Zagreb 27.09.218. / foto: Davor Matota / Romina Knezic
Davor Matota

"Dobro smo prošli, kako bi rekao Boris Dvornik u pjesmi, 'moglo je i svršit' gore'. Moraju se slegnuti dojmovi, strahovi. Ljudi su izgubili svoje domove, centar Zagreba posebno je stradao. Trebat će neko vrijeme da stvari stanu na svoje mjesto. Ne više dan po dan, već sat po sat. Nadam se da ćemo se u ovim ljetnim mjesecima malo svi odmoriti i od riječi Covid-19, samoizolacija, karantena, propusnice, zaraženi. Život je polako potekao, neka samo nastavi teći', poručila je.

Zagreb, 021217.
Nova TV.
Romina Knezic, voditeljica Dnevnika Nove TV.
Foto: Ranko Suvar / CROPIX
Ranko Šuvar / Hanza media

Čitajte i:

Romina Knežić otvorila Instagram profil: Fanove oduševila fotkama koje pokazuju njezinu drugu stranu

EKSKLUZIVNO! Tajna osmijeha Romine Knežić: Ponovno zaljubljena

LJUBAV VIŠE NIJE TAJNA: Zaljubljena Romina Knežić blista uz dečka u šetnji Zagrebom

Linker
12. travanj 2024 17:28