Antonija Blaće
 Maja Jurović/Hanza Media
ZDRAVLJE NA PRVOME MJESTU

Zaokret u prehrani - Antonija Blaće otkrila recept s kojim započinje baš svaki dan

Omiljena voditeljica Antonija Blaće (38) odlučila je zdravlje uzeti u svoje ruke, koliko god može - tako za doručak pije smoothie koji nije nimalo zahtjevan za pripremu, a prepun je vitamina.

Mnogi dan započinju kašastim sokovima od orašastih plodova, sjemenki, začina, sirovog voća i povrća. Omiljena kombinacija za smoothie zdravlja za 38-godišnju Antoniju Blaće glasi ovako:

- pola banane

- konopljin protein prah

- jabuka

- blitva

- 1 žlica organskog kakaa

- voda

'Blendaj i voila', napisala je Antonija Blaće na svom Instagramu pokraj ovog recepta - ako još ne pripremate svoj smoothie zdravlja, eto ideje!

Antonija je sve do prije nekoliko dana intenzivno radila kao kreativna producentica showa 'Život na vagi' koji se prikazivao na RTL-u i sada, kad je projekt završio, zasigurno ima više vremena za sebe. A da je s godinama postala svjesnija važnosti prehrane priznala nam je i sama u nedavnom razgovoru. Pazi na svaku sitnicu koju unosi u organizam, a ručak si čak nosi na posao.

'Puno više pozornosti pridajem prehrani. Nedavno sam išla na savjetovanje o prehrani i test intolerancije, nekako sam znala da se mogu osjećati bolje pa sam se odvažila. Svašta sam morala izbaciti iz prehrane, no nije riječ o nekom velikom odricanju i ne pada mi to teško jer se više temelji na mediteranskoj zdravoj prehrani', rekla nam je tada Antonija i otkrila da se već nakon kratkog razdoblja osjeća puno bolje, poletnije, s više energije.

Ivana Kaurloto

Linker
25. travanj 2024 10:13