DA MOŽE PROMIJENITI PROŠLOST

Alka Vujica: Ne bih se više nikad obračunavala šampanjcem

Alka je bila gošća u Glazbenom showu Dalibora Petka na Narodnom radiju gdje je promovirala novu pjesmu Alkina kafana.

Dobro raspoložena pjevačica ispričala je i da joj je želja imati restoran, jer jako voli kuhati. Nazvala bi ga Alkina kuća.

– Spot ćemo snimati u jednom restoranu. Snimala bih doma, ali nemam dovoljno mjesta, a imam i stakleni stol pa se ne bih mogla popesti na njega – rekla je pjevačica u svom stilu.

U kvizu koje bi stvari iz svoje prošlosti ponovila, Alka Vujica priznala je da bi i dalje investirala u bunde i krzno te pretvorila leopard uzorak u svoj zaštitni znak. No otkrila je i kako danas ne bi redom odbijala prosce, bila bez dlake na jeziku te da se ne bi više nikad obračunavala šampanjcem. Na pitanje bi li ponovno bila samohrana majka bez razmišljanja je rekla da, a na pitanje bi li ostala živjeti u Hrvatskoj odgovorila je možda. Alka je govorila i o borbi protiv nasilja među ženama:

– Ženama poručujem da ne dozvole da ih netko zlostavlja. Bez obzira što nas zovu slabijim spolom, ja sam za ravnopravnost i u kući i bilo gdje. Treba se držat one vuk mijenja dlaku, ali ne i čud. Ako je jednom to napravio, opet će ponoviti – rekla je Alka. Ona na sreću nikad nije bila u sličnoj situaciji:

– Ne bih to podnjela. Da me netko lupi, ubila bih ga na spavanju – zaključila je pjevačica.

http://youtu.be/sT-CSIrPgaQ

Linker
27. travanj 2024 00:36