ZVIJEZDE PJEVAJU

Ana i Jacques - trijumf na pozornici

Jacques Houdek po drugi je put došao do pobjede u showu Zvijezde pjevaju. Prvi put mu je to uspjelo u paru s Lamijom Alečković , u prvom izdanju HTV-ova showa, a četvrtoj sezoni mu je tu titulu donijela partnerica glumica Ana Vilenica , piše Jutarnji list.

U finalu su pobijedili ovosezonski najmlađi i najlakši par Tamaru Loos i Marka Tolju.

Finalisti su izveli tri pjesme, a prvi su nastupili Tamara i Marko s pjesmom Novih Fosila ‘Bilo mi je prvi put’. Članica žirija Kesnija Erker još je jednom poručila mladoj voditeljici da ozbiljno razmisli o profesionalnom bavljenju pjevanjem.

Ana i Jacques su uzvratili pjesmom ‘He lives in you’ iz popularnog Disneyjevog crtića ‘Kralj lavova’, i još jednom oduševili žiri koji im je dao četiri desetke.

Nakon toga, Tamara i Marko, su izveli pjesmu Janis Joplin ‘Piece of my heart’ u kojoj je simpatična Tamara pokazala sav svoj talent i opuštenost na pozornici.

Žiri na čelu s Huseinom Hasanefendićom Husom bio je oduševljen energijom mladog para koji su pokazali tijekom nastupa, i nagradio ih čistim desetkama.

Glumica telenovele ‘Dolina sunca’ i Jacques za drugu pjesmu su odabrali klasik Nine Simone ‘My baby just cares for me’ i prema mišljenju žirija, odlično odradili swing koji im jako leži. Rajko Dujmić je primijetio kako su u drugoj izvedbi do izražaja došle Anine glumačke sposobnosti.

Pjesmu grupe Magazin ‘Tamara’ energično su otpjevali Marko i Tamara, a iako Rajko nije bio previše zadovoljan, Ksenija i Hus su se složili kako je njihova energija i zaigranost ispravila sve male nedostatke koji su se mogli čuti.

Posljednji nastup u finalu pripao je Jacquesu i Ani, a odabrali su prema glumičinoj želji pjesmu ‘Parlami d’amore Mariù’ koju je njezin pradjed pjevao svojoj supruzi.

Iako su komentari žirija bili vrlo suzdržani, najviše je svoje nezadovoljstvo iskazao Rajko Dujmić koji je nervozno ustvrdio kako je nastup bio loš. Svoje nezadovoljstvo žiri je pokazao i s ocjenama, te je izvedbu “nagradio” sa samo 32 boda.

No, unatoč bodovnoj prednosti koju su imali Tamara i Marko, Ana i Jacques su zahvaljujući glasovima publike pobjedili u showu ‘Zvijezde pjevaju’.

Linker
24. travanj 2024 11:18