Jadran Lazić
NAKON GODINA IZBIVANJA

Andreja Ćupor oduševila u novoj kampanji

Splitska modna dizajnerica Monika Sablić radi punom parom i snimila je kampanju kao najavu za novu kolekciju koju će prikazati na Smart Fashion Weeku od 28. do 30. studenoga.

Ove sezone zaštitno lice Monike Sabliće je Andreja Ćupor, a da i ova kampanja bude u međunarodnom duhu pobrinuo se fotograf Jadran Lazić koji je Monikin dugogodišnji prijatelj i koji je doletio posebno iz Los Angelesa kako bi snimio ove fotografije.

– Na snimanju je bilo sjajno. Monika je bila savršena u svojoj viziji, njena kolekcija je sjajna i zato je i rezultat odličan. Inače u Hrvatskoj slabo radim – izjavio je poznati fotograf Jadran Lazić.

Andreja Ćupor, iako već dugo nije u manekenskim vodama iza kamere se snašla odlično, a otkrila je i kako je došlo do ove suradnje:

– Još davnih dana, dok smo živjele zajedno u Kijevu i dok je Monika maštala o dizajnerskoj karijeri obećala sam joj ako ostvari svoje snove da ću za nju odraditi neku kampanju. Eto, jako mi je drago što je Monika uspjela i izrealizirala svoje snove te živi svoj san, a meni je ostalo da ispunim obećano – zaključila je lijepa Andreja.

Kako je proteklo snimanje pogledajte u fotogaleriji!

Linker
04. svibanj 2024 17:25