Sipa/Cropix
ZAPOSLENE MAME

Angelina Jolie ne razumije "jade" Gwyneth Paltrow

Angelina Jolie (38) i Gwyneth Paltrow (41) imaju mnogo toga zajedničkog. Osim što su obje uspješne glumice, dobitnice nagrade Oscar te slove kao iznimne ljepotice, one su također i majke. Međutim, nemaju obje jednak pogled na svoje majčinske uloge i poteškoće s kojima se susreću.

Angelina Jolie, majka šestero djece u intervjuu za New York Daily News izjavila je kako je sretna jer ima toliko potpore, vjerojatno više nego većina drugih žena kojima je znatno teže nego njoj.

– Srećom, nisam jedna od samohranih majki koje rade dva posla odjednom i pokušavaju preživjeti dan po dan – rekla je slavna glumica te dodala kako osim velike potpore ima i sigurnu egzistenciju, hranu, zdravstvenu zaštitu i novac kojim može kupiti sve što je njenoj obitelji potrebno.

Angelina kaže kako je sretna jer ona i zaručnik Brad Pitt (50) imaju tu mogućnost da biraju projekte na kojima će raditi i da pritom uistinu uživaju u svom poslu.

– Kada osjećam da imam previše posla i obaveza, jednostavno radim manje i stoga sam u zahvalnoj poziciji da ne radim previše nego se mogu posvetiti obitelji i onome što volim – izjavila je glumica.

Angelina Jolie arriving at the Maleficent event at the Orangery, Kensington Palace in London, UK on May 8, 2014/HUSSEINZAK_0728.35/Credit:HUSSEIN ZAK/SIPA/1405090734
/ SIPA

Foto: Sipa/Cropix

– Smatram kako se žene koje su u sličnoj poziciji kao i ja nikako ne bi smjele žaliti i jadikovati s obzirom da postoje majke koje se svakodnevno bore kako bi preživjele – kaže Angelina te dodaje da suosjeća s njima i vjeruje kako je takvim ženama iznimno teško.

Angelinina izjava došla je samo nekoliko tjedana nakon izjave podjednako uspješne glumice i majke dvoje djece – Gwyneth Paltrow koja je u intervjuu za E!Online rekla kako je njoj puno teže nego drugim mamama koje imaju normalno radno vrijeme od 9 do 17 sati:

– Drugačije je kad imate normalno radno vrijeme i kad možete obaviti dio obaveza ujutro, a ostatak navečer. Ja na snimanjima nemam taj luksuz, za vrijeme rada na nekom filmskom projektu ja sam odsutna dva tjedna i radim po 14 sati na dan i to je strašno naporno i teško – požalila se slavna glumica.

– Majčinstvo i normalno radno vrijeme također imaju svoje nedostatke, ali ne toliko velike kao snimanje filmova i boravak na setu – zaključila je Gwyneth, potpuno suprotno od kolegice Angeline.

Gwyneth Paltrow launches the Printemps Christmas Decorations Inauguration at Printemps Haussmann  in Paris, FRANCE-07/11/2013./PDN_024.NIV/Credit:PDN/SIPA/1311072117
/ SIPA

Foto: Sipa/Cropix

Linker
29. travanj 2024 16:08