SAMO U GLORIJI

Barbara Radulović: Volim opuštene muškarce

Zagrepčanka Barbara Radulović (30) ima dobar glas, besprijekoran stas, a otkako je pobijedila u showu Ples sa zvijezdama, dokazala je da ima i sjajan osjećaj za ritam. A glazba i ples oduvijek su imali veliki utjecaj i na njezin stil odijevanja. Naime, dok je bila mala i bavila se baletom, a potom jazz danceom, voljela je nositi odjeću od mekanih i prirodnih materijala. Zatim je, u ranim 20-ima, kao instruktorica hip-hopa, nosila šilterice i široke hlače, a kao TV voditeljica u glazbenim emisijama najčešće je nosila suknje A kroja i haljine s resicama – koje “plešu” dok ona hoda.

Što vam je kod odjeće najvažnije? – Da nije izgužvana. Mrzim vidjeti i najmanji nabor na košulji ili haljini. Da mogu, stalno bih imala peglu u ruci. Pegla je moj fetiš.

Za što ste rekli da nećete nikada odjenuti, a ipak jeste? – Grudnjak sa šiljcima! Kupila sam ga iz fore ovo ljeto u New Yorku i igrom slučaja postao je dio mog kostima za Noć vještica.

Kakav vam se odjevni stil sviđa kod muškaraca? – Što opuštenije, to bolje. Pod tim ne mislim da izgleda zapušteno, ali ne volim vidjeti ili osjetiti da je proveo više vremena u kupaonici od mene. Traperice, t-shirt, hoodica… Ma, samo opušteno!

Anita Vučinić Naprta

Pročitali ste skraćeni tekst o odijevanju Barbare Radulović. U tiskanom izdanju Glorije (br. 944) saznajte i preostale detalje i pogledajte ekskluzivne fotografije ili se pretplatite na PDF izdanje iz kojega možete preuzeti pojedinačni tekst ili cijeli broj.

Linker
26. travanj 2024 07:41