Instagram
BEAUTY SAVJETI

Bilo bi deprimirajuće željeti drugačije i mlađe tijelo

Manekenka koja slovi kao jedna od najljepših žena svijeta svojedobno je imala znatan utjecaj na modnu industriju, a sada rado dijeli savjete i otkriva tajne svoje ljepote, ali i sretnog života.

– Ljudi me to stalno pitaju i voljela bih da imam neki čudotvoran odgovor, ali nemam. Tajna moje ljepote je da nema tajne – izjavila je Cindy Crawford (48) i dodala kako ne vjeruje u trikove koji obećavaju mladolik i savršen izgled.

– Radi se o tome da morate brinuti o svome tijelu od najranijih dana. Njegovati kožu, paziti na prehranu, izbjegavati zadimljene prostorije i pušenje, ne ići na jako sunce, vježbati, jesti zdravo, mnogo spavati – izjavila je manekenka i dodala da što je starija, to se više drži savjeta koji kaže kako je manje više.

Model Cindy Crawford  arrives on the red carpet for the 72nd annual Golden Globe Awards, January 11, 2015 at the Beverly Hilton Hotel in Beverly Hills, California.    AFP PHOTO / MARK RALSTON
AFP/Cropix / AFP

Foto: AFP/Cropix

– Kada bih morala izdvojiti jedan beauty savjet onda je to čiščenje lica jednom mjesečno i odlazak u saunu jednom ili dva puta tjedno – otkrila je Cindy i dodala kako nije očekivala da će njena karijera potrajati tako dugo.

– Očekivala sam karijeru dugu pet do deset godina, ali ona traje već više od 25 godina i to zahvaljujući mojoj poduzetnosti da svakom životnom periodu pronađem višu svrhu i od hobija stvorim posao – izjavila je uspješna manekenka i majka dvoje djece.

– Bilo bi deprimirajuće u ovim godinama željeti drugačije i mlađe tijelo poput Victorijine anđelice. Svako vrijeme ima svoje čari – zaključila je za kraj Cindy.

ISTANBUL: CINDY CRAWFORD
/ H.H.A./SIPA

Foto: Sipa/Cropix

Linker
20. travanj 2024 17:16