U RAZGOVORU S DRELETOM

Blanka Vlašić: Nikad nisam probala čvarke

Jedna od najboljih hrvatskih sportašica Blanka Vlašić javila se uživo u program Narodnog radija i voditelju jutarnjeg programa Davoru Dretaru Dreletu otkrila kako se osjeća nakon višemjesečnog izbivanja sa svjetskih zaletišta, što planira do kraja sportske sezone, koja ju glazba najviše opušta i što misli o čvarcima.

– Tetiva je super, povećavamo intenzitete treninga, ona se ne buni i u jako smo dobrim odnosima. Ova sezona će biti jako kratka, dva mjeseca i iskorit ćemo je za razbijanje leda, za moj povratak jer će tek na ljeto sve sjesti na svoje mjesto. Drago nam je da više nema bolova i to nam je najvažnije u ovom trenutku – izjavila je Blanka Vlašić.

Poznati irski fizioterapeut Anthony Geoghegan uvelike je pomogao našoj sportašici u liječenju te fazi oporavka:

– On je bio odlučujuća karika u mom liječenju i jako sam zahvalna što je odlučio raditi sa mnom. Još smo uvijek u kontaktu i to je suradnja koju ću i dalje njegovati – izjavila je sportašica.

Blanka je Dreletu otkrila i od kuda joj dolazi inspiracija za njen prepoznatljivi ples nakon njenih uspješnih skokova:

– Obično se organizator pobrine da uvijek pusti neku glazbu poslije tako da nemam problema s tim. To mi uvijek dođe spontano što nakraju publika i osjeća i na taj se način stvara veza između nas – prokomentirala je Blanka te dodala koju glazbu voli slušati i što ju opušta:

– Pošto sam Dalmatinka moram priznati da me najviše opušta naša dalmatinska glazba koja je uistinu pravi lijek za dušu. Klape, Gibonni i Olivera Dragojevića uvijek rado slušam – povjerila se Splićanka.

Otkrila je i što misli o čvarcima:

– Baš smo jučer raspravljali o čvarcima i moj trener ni ne zna što je to. Ja ih nikada nisam probala, a moj je nutricionist preporučio da jedem teleću koljenicu u ovoj fazi oporavka i priprema pa sam to jela u zadnje vrijeme – ispričala je Blanka.

Linker
20. travanj 2024 10:41