JLP / Perez/X17online.com
NADAJU SE PRINOVI

Cameron Diaz i Benji Madden - sve glasnija šuškanja o trudnoći

Sve su glasnija šuškanja da će američka glumica Cameron Diaz (43) i njen suprug Benji Madden (36) po prvi puta postati roditelji.

Bivši model i glumica, čija karijera uspješno traje već više od 20 godina, često je govorila kako nema ambicija postati majka jer joj se to čini preodgovornim poslom. No sada se čini da će glumica potvrditi onu staru izreku da je s pravom osobom sve moguće.

Cameron i glazbenik vjenčali su se početkom godine nakon osam mjeseci veze, a mnoge je tako iznenadan glumičin ulazak u brak iznenadio. No, ljudi bliski Cameron kažu kako je to bila ljubav na prvi pogled, a roker se sviđa i glumičinoj majci, koja je uvijek bila kritična prema njenim bivšima: Justinu Timberlaku, Mattu Dillonu, Jaredu Letu i Alexu Rodriguezu.

Glumica se ove godine nije previše pojavljivala u javnosti, a upućeni tvrde kako se par već neko vrijeme nada prinovi.

Cameron Diaz, Benji and Joel Madden made their way back to LA from Australia, on Monday.  The Good Charlotte brothers and Benji's beautiful wife travelled together from Down Under and hopped in a waiting car.  Cameron sported a khaki jacket, jeans and booties with a Balenciaga crossbody bad and luggage.
Perez/X17online.com
JLP / Perez/X17online.com

Foto: JLP

Cameron je ovih dana bia pratnja svom suprugu u Sydneyju koji je ondje mentor u australskoj inačici glazbenog showa The Voice.

Glumica se na aerodrom u Los Angelesu nakon povratka iz Australije pojavila u nešto široj odjeći čime je još više potaknula spekulacije o trudnoći.

Pogledajte fotogaleriju!

Linker
20. travanj 2024 07:27