Goran Matijašec
PROJEKT POKRENI SE

Danijela Martinović i Ante Rukavina pozivaju na vježbanje

Pjevačica i nogometaš jedni su od ambasadora edukativnog projekta Pokreni se koji će se ovog ljeta održati u pet gradova.

Danijela Martinović, vaterpolo golman Marko Bijač, nogometaš Ante Rukavina, TV voditeljica Renata Sopek i kapetan hrvatske vaterpolo reprezntacije Josip Pavić, predstavljaju projekt Pokreni se i pozivaju Vas da im se pridružite u gradovima domaćinima projekta Splitu, Dubrovniku, Šibeniku, Tuheljskim toplicama i Zagrebu.

Mi smo uspješna sportska, a u suštini bolesna nacija. Razlog je jednostavan – generalno se krećemo apsolutno nedovoljno. Mijenjati životne navike koje uključuju i tjelesnu aktivnost ne mora koštati apsolutno ništa – izjavio je prof.dr.sc. Damir Knjaz, dekan KIF-a.

Danijela Martinović poziva sve Splićane u prvi grad ovoljetne turneje u subotu 07. lipnja u 18 sati na Prokurative, Dubrovački East West na prekrasnoj plaži Banje pružit će jedinstven doživljaj vježbanja na plaži uz more 18. lipnja od 18 sati s vaterpolistima Juga Markom Bijačom i Markom Macanom, a nogometaš Ante Rukavina u Šibeniku vas dočekuje 10. sprnja na Trgu Republike Hrvatsske od 18 sati.

U srpnju nas očekuju Tuheljske toplice 30. 07. od 18 sati, a veliko finale akcije biti će na zagrebačkom Trgu Bana Josipa Jelačića 04. rujna u 18 sati.

U drugoj nas sezoni projekta očekuje mnogo noviteta. Ponovno ćemo besplatno vježbati, a ove godine vježbače očekuje i dijagnostika vlastitog tijela te rješenja, ali i savjeti kako se što zdravije hraniti. Za sve koji se prijave da vježbaju s nama na jednoj od atraktivnih lokacija osigurali smo i brojne poklone. Pozivamo Vas da se prijavite i osigurate svoje mjesto u nekom od gradova domaćina i da se pokrenete s nama – izjavio je glasnogovornik projekta Toni Dabinović.

Prijavite se na www.pokrenise.hr, svi prijavljeni vježbači na poklon će dobiti Kineta elastične trake za vježbanje, Jamnica Pro Sport piće, magazin Men’s Helath i brojna druga iznenađenja.

Pogledajte fotogaleriju!

Linker
23. travanj 2024 20:06