GODIŠNJICA LJUBAVI

Danijela Martinović: Petar je moja ljubav koja ne prestaje

Splitska pjevačica, koja je za ljetni hit posudila imidž slavne Audrey Hepburn iz filma ‘Praznik u Rimu’, nedavno je s Petrom Grašom u Udinama proslavila njima važan jubilej – 18 godina od prvog susreta.

– Omiljena pjesma Audrey Hepburn bila je “Ljubav koja ne prestaje”. A kako mi je ona uzor u svemu, jer je bila ne samo lijepa, već i vrlo draga osoba, koja se znala nositi sa svim tegobama života s osmijehom, tako sam i ja pronašla svoju ljubav koja ne prestaje. Petra sam upoznala prije 18 godina, a već 15 smo u vezi – kaže uz osmijeh Danijela Martinović koja će 15. srpnja proslaviti 42. rođendan.

Iako im prijatelji ponekad u šali kažu da će završiti kao dr. Luigi i Bepina, slavni par iz Smojinog TV serijala “Naše malo misto”, njoj nikako nije jasno zašto ih stalno žele natjerati u brak.

– Nismo opterećeni brakom. Ako to i učinimo, bit će to kad se svi budu najmanje nadali i kad već svi dignu ruke od nas. Dapače, zajedno smo jer se volimo i jer nam je lijepo, što je puno više od utega obaveze.

Diana Šetka Foto: Saša Burić

Pročitali ste skraćeni tekst – sve o ljubavi Danijele Martinović i Petra Graše te o ljetnoj oazi u koju su se povukli na odmor potražite u tiskanom izdanju Glorije (br. 966).

Možete se pretplatiti na PDF izdanje Glorije – u elektronskom obliku možete preuzeti samo jedan broj, ali najviše štedite pretplatom na 24 mjeseca.

Linker
01. svibanj 2024 23:31