Sipa/Cropix / SIPA
NOVA KARIJERA

David Beckham otkrio čime se želi baviti ostatak života

Bivši nogometaš napokon je otkrio čime se želi baviti ostatak života, nakon vrlo uspješne nogometne karijere, a njegov izbor pao je ni manje ni više na glumu.

David Beckham (40) priznao je da ga zanima gluma, ali i da još uvijek nije poput oskarovca Eddieja Redmaynea i da mora mnogo toga naučiti.

– Svjestan sam da su se mnogi sportaši okušali u glumi i nisu uspjeli. Znam da je to teško zanimanje u kojem je potrebno mnogo discipline i vještine i ne bih se htio početi baviti glumom prije nego naučim više – izjavio je popularan David za The Times.

Poznati nogometaš umirovio se 2013. godine, a svoju prvu manju ulogu ostvario je u filmu The Man From U.N.C.L.E.. Ponovno ćemo ga moći gledati u filmu Knights Of The Roundtable koji izlazi iduće godine, a oba filma režirao je njegov prijatelj Guy Ritchie.

– Volio sam sve što sam do sada radio. Mogu se nositi i s kritikom. Poznat sam pa sam naviknut da me stalno kritiziraju – izjavio je David, a demantirao je i navode da je “bacio oko” na ulogu Jamesa Bonda.

Linker
03. svibanj 2024 22:08