VELIKI KONCERT

David Guetta: Uživat ću na Jadranu

Poznati francuski DJ David Guetta (44) dolazi 30. srpnja u Split gdje će u sklopu svoje europske turneje nastupiti na plaži Žnjan.

Smatra se da će taj nastup biti jedan od najupečatljivijih nastupa njegove trenutačne turneje koja pokriva cijelu Europu. Guetta je izjavio da se posebno veseli ovom posjetu Hrvatskoj jer nikada nije bio dovoljno dugo da stekne ukupan dojam.

– Čuo sam za njezinu jedinstvenu ljepotu i s nestrpljenjem očekujem uživanje na vašoj obali – kazao je David Guetta.

­

Poznati DJ dolazi u pratnji svoje supruge Cathy, a nakon koncerta u Splitu provest će nekoliko dana na jahti krstareći hrvatskom obalom čemu se posebno raduje:

– Nemam slobodnog vremena jer ga ne želim. Stvaram glazbu čak i u avionu. Ono malo vremena što imam provodim sa svojom obitelji. Ne trebamo mnogo, naprosto uživamo na okupu, razgovaramo, jedemo zajedno. Zato se svi veselimo posjetu Hrvatskoj da nakon dugo vremena budemo svi na okupu i u miru i jedva čekamo probati hrvatske specijalitete, kušat ćemo sve. Ne mogu dočekati.

Ističe da se posebno veseli hrvatskim vinima koje je probao tijekom zadnjeg nastupa u Hrvatskoj, a koje je ponio sa sobom kao suvenir iz Hrvatske.

Guetta se inače u nekoliko svojih ovotjednih medijskih nastupa posebno osvrnuo na koncert u Splitu 30. srpnja na plaži Žnjan.

– Nastupam širom svijeta, ali osjećam da se u Splitu sprema nešto veliko i čarobno. Prolaze me trnci kad pomislim na to – svirku pred oko 40.000 ljudi, na obali Jadranskog mora! Vjerujte mi, prema onome što planiramo bit će doista spektakularno – kazao je slavni DJ.

Linker
03. svibanj 2024 00:12