Sipa/Cropix
NJEGA ĆE SE UVIJEK SJEĆATI

Diane Keaton otkrila koji muškarac je zaslužan za njenu karijeru

Slavna glumica iza sebe ima više od 50 snimljenih filmova, a u dugogodišnjoj karijeri osvojila je i najprestižniju filmsku nagradu – Oscar. Posljednja na listi uradaka našla se komedija Love for Coopers povodom čega je Diane Keaton (69) dala intervju za Vanity Fair i u njemu otkrila tko je najzaslužniji za njenu bogatu filmsku karijeru.

Oskarovka je priznala kako će se uvijek sjećati Woodyja Allena (79) bez kojeg se sve ovo nikada ne bi ni dogodilo.

– Da me nije angažirao u Play It Again, Sam, ničeg od ovog ne bi bilo. Sjećam se kad sam ga upoznala za vrijeme audicije. Pomislila sam kako nikada neću dobiti ulogu jer sam viša od njega. Bio je sa mnom na pozornici i čitao svoj dio, što je bilo jako čudno jer zvijezde inače to ne rade i to je trenutak koji nikada neću zaboraviti – izjavila je Diane i priznala kako se kemija između njih dvoje pojavila odmah.

Mnogi bi voljeli slavni dvojac ponovno vidjeti zajedno, no Woody je nedavno izjavio kako si ne može priuštiti angažiranje Diane.

– Presmiješan je. Može si on mene priuštiti. Izazivam ga da me pozove – poručila mu je Diane koja trenutno snima mini-seriju Il giovane papa i Finding Dory.

Linker
02. svibanj 2024 16:02