Marijo Basic / CROPIX
NOVA GLORIA

Duje je uvijek govorio da su za žene balet i manekenstvo

Sestra splitskog plivača Duje Draganje, koja je na nedavnom izboru Fashion TV Model Awards na Cipru uvrštena među deset najljepših manekenki na svijetu, u intervjuu za Gloriju otkrila je da se ona i Duje odlično slažu unatoč tome što je on stariji od nje devet godina, ali poznati plivač ipak nije želio da ona krene njegovim stopama.

– Duje se silno protivio da se sestra Mirna i ja bavimo sportom, osobito plivanjem, jer traži puno odricanja. Uvijek je govorio da su za žene balet, manekenkstvo… Eto, ja sam ga u oba slučaja poslušala. Prije šest mjeseci otišla sam u agenciju Talia Model Tihane Harapin Zalepugin, koja me i poslala na ovaj izbor – izjavila je Ana Draganja (22), a u intervjuu je otkrila od koga je naslijedila mediteranski izgled, kako planira iskoristiti ovaj uspjeh i kakav tip muškarca je može osvojiti.

Ana je na snimanju za Gloriju zablistala u trendovskim jesenskim kreacijama, a cijeli editorijal i intervju možete pronaći u novoj Gloriji koja je na kioscima od 16. listopada.

Linker
17. travanj 2024 20:03