PLES SA ZVIJEZDAMA

Franka Batelić zablistala na podiju

Započela je četvrta sezona HTV-ovog showa “Ples sa zvijezdama”, a u početnoj epizodi, u kojoj su predstavljani novi plesni parovi, zablistala je mlada pjevačica Franka Batelić. Otplesavši engleski valcer zajedno s partnerom Ištvanom Vargom, Franka je očarala žiri, koji je i dalje u istom sastavu Milka Babović, Elio Bašan, Dinko Bogdanić i Davor Bilman, te je za prvi nastup zavrijedila prilično visoka 34 boda. Osmijeh od uha do uha i skok u zagrljaj plesnom partneru, pokazali su koliko su dobre ocjene razveselile 18-godišnju Riječanku.

– Engleski valcer nije jednostavan kao što se čini, morate paziti na svaki korak, ali dok ga plešem osjećam se poput princeze – kazala je Franka za Gloriju uoči nastupa, a kao princeza je i izgledala u blještavoj haljini.

Puno lošije od nje se na podiju snašla kuharica Ana Ugarković, koja je veselo otplesala cha-cha-cha s partnerom Nicolasom Quesnoitom, ali osmijeh s lica je nestao kada joj je žiri počeo dijeliti, uglavnom, petice.

Sa svojim plesnim pokretima predstavile su se i ostale ovosezonske zvijezde – Gordan Kožulj, Iva Šulentić, Sandi Cenov, Frano Lasić, Vedran Mlikota i Vanessa Radman, koja je također dobila komplimente, ali prvenstveno za seksi noge.

Kao jedan od najpopularnijih showova, “Ples sa zvijezdama” prikazuje se na HTV-u već četvrtu sezonu, a za realizaciju je angažirano stotinjak ljudi i desetak kamera.

Linker
24. travanj 2024 07:59