S VAMA VEĆ 20 GODINA

Gloria 1000: jubilarni broj omiljenog ženskog časopisa

– Kada se krajem zime 1994. pojavio prvi broj lista čije ime na latinskom znači “slava”, čisto sumnjam da je itko od tadašnjeg uredništva, a vjerojatno i čitatelja, pomišljao da će Gloria postati najdugovječniji i najprodavaniji tjednik u Hrvatskoj. Sa svojim, tada ružičastim logotipom, simbolički je najavila ljepši pogled na svijet. Iako se logotip promijenio, vrijednosni sustav ostao je isti: i dalje tragamo za vrijednim ljudima koji svoj uspjeh postižu zahvaljujući optimizmu, marljivosti, upornosti i vlastitoj pameti – tako je Dubravka Tomeković Aralica, glavna i odgovorna urednica Glorije u Uvodniku najavila 1000-ti broj ove ekskluzivne revije za žene koju uređuje već 18 godina.

Gloria je najuspješnije izdanje u Hrvatskoj, a u vremena kada se tiskana izdanja nemilosrdno gase ta činjenica ima posebnu težinu. Kao što posebnu težinu ima, i to doslovno, i ovaj jubilarni broj koji donosi rekordnih 196 stranica. U 20 godina otisnuto je više od 120 milijuna tjednih primjeraka Glorije, a iz nje su proizašla i druga izdanja: GloriaIN, subotnji shopping vodič koji izlazi u Jutarnjem listu, luksuzni dvomjesečnik GloriaGLAM, GloriaIN specijal, nebrojeni recepti i ljubavni romani…

Na ekskluzivnom slavljeničkom formatu Gloria 1000 među inim donosi prve fotografije glumice Doris Pinčić sa sinom Donatom, sve o noći Oscara i razgovore s pobjednicima, a za Gloriju govore i 2 Cellos, Dragan Bjelogrlić, Žuži Jelinek, Kemal Monteno i Lenka Udovički.

Tu je i najveća nagradna igra od čak 1000 nagrada za 1000 brojeva ovog najdugovječnijeg časopisa za žene. U snimanju video spotova za ovu nagradnu igru sudjelovali su i pjevačica Jelena Rozga, operna sopranistica Sandra Bagarić i glumac Mislav Čavajda.

Svoj kupon potražite u jubilarnom broju koji je na kioscima od 6. ožujka.

Linker
17. ožujak 2023 18:24