Sipa/Splash / SIPA
ŽIVOTNE LEKCIJE

Gwyneth Paltrow: Bila sam budala, nisam znala u što se upuštam

Poznata glumica uspješno balansira između dvije karijere – one poduzetničke i glumačke, a uz to je i majka dvoje djece. Uvijek puna ideja i inovacija, oskarovka je sudjelovala u panel raspravi o poduzetničkim idejama i rješenjima.

Gwyneth Paltrow(42) iza sebe ima tešku godinu. Razvod nakon 11 godina braka, veliki poslovni gubici i financijski problemi s lifestyle portalom ipak nisu slomili njen duh.

– Bila sam budala i nisam znala u što se upuštam, ali moram reći da je to bilo nevjerojatno putovanje na kojemu sam mnogo naučila – izjavila je oskarovka misleći pritom na svoj lifestyle portal Goop i dodala kako se trenutačno nalazi u brojnim uzbudljivim projektima.

AFP/Cropix

Foto: AFP/Cropix

– Nevjerojatan je osjećaj biti kreativna pokretačica i poduzetnica u isto vrijeme – rekla je glumica o svojim novim poslovnim izazovima koji ju neizmjerno vesele.

– Mnogi kritiziraju Goop, ali to je samo zato jer ga nisu pažljivo proučili. Na njemu rade genijalni ljudi koji imaju odlične ideje – izjavila je Gwyneth i dodala kako se nada da će njena djeca jednom naslijediti taj lifestyle portal i nastaviti s izgradnjom brenda.

Popularna glumica trenutačno radi na novim projektima koje će ju izvući iz financijskih dugova te ju osnažiti kao poduzetnicu, a sve to zahvaljujući lekcijama koje je prethodnih godina naučila o poslovanju i raspodjeli financija.

Linker
25. travanj 2024 12:54