JA BIH...FESTIVAL

Jasna Bilušić i Ivana Rushaidat - ˝Glumice pjevaju˝ u Sarajevu

Glazbena poslastica jubilarnog Ja BiH…festivala bio je koncert Glumice pjevaju poznatih hrvatskih glumica i pjevačica Jasne Bilušić i Ivane Rushaidat.

Peti festival Ja BiH… obilježili su zanimljiv program te brojni sudionici i gosti, a na festivalu koji je održan od 2. do 6. lipnja uzvanici su mogli uživati u izložbi slikara Vatroslava Kuliša – Portreti Darka Glavana, promociji nove knjige Mani Gotovac i u predstavi Pričaj mi o Gorkom s Juditom Franković, Hanom Hegedušić i Robertom Plemićem u glavnim ulogama.

Gosti su uživali i u brojnim koncertima poput dueta poznatih hrvatskih glumica, ali i u debitantskom nastupu grupe Karne i popularne Teške industrije.

Na festivalu su predstavljeni i brojni filmovi: Kauboji Tomislava Mršića, Majstori Dalibora Matanića, Gangster te voli Nebojše Slijepčevića, Svećenikova djeca Vinka Brešana i Visoka modna napetost Filipa Šovagovića.

– Jako nam je drago što je Festival unio malo radosti i pozitivnih vibracija u ovim teškim vremenima, obzirom na cjelokupnu situaciju i elementarne nepogode koje su pogodile cijelu regiju. Hvala svima koji su došli, koji su nas podržali i pomogli nam da dio sredstava od programa doniramo u humanitarne svrhe – izjavio je kreativni direktor Ja BiH…Festivala Ivica Propadalo.

U bogatom programu popularnog festivala uživale su brojne poznate osobe poput Enisa Bešlagića, Maye Sar, Amire Medunjanin i brojnih drugih.

Pogledajte fotogaleriju!

Linker
16. travanj 2024 00:39