ZVIJEZDE 2008.: MARIO VALENTIĆ

Jedva čekam postati tata

­Bivši Mister Hrvatske, 28-godišnji profesor kineziologije i instruktor pilatesa, nakon četiri godine završio je snimanje sapunice “Zabranjena ljubav” ali se odmah prebacio u kafić “Nad lipom 35” da se uvjeri je li ga netko tražio. Makar samo supruga Mirna Maras, TV prezenterica koja u spomenutoj humorističnoj emisiji glumi novinarku tabloida. Glumačko umijeće pokazao je i u “Hitnoj 94” te u serijalu “Sve će biti dobro”, ali najveću TV slavu stekao je zahvaljujući showu Ples sa zvijezdama.

GODINA PUNA IZAZOVA – Ova mi je godina počela izletom na Risnjak. Obožavam prirodu, njezine netaknute ljepote i izazove koji iziskuju dobru fizičku kondiciju; volio bih upoznati sve planine u Hrvatskoj, pa mi je “osvajanje” Risnjaka, u koje sam se upustio s jednim prijateljem, bio nezaboravan doživljaj. A za sve što se dalje dešavalo, moglo bi se reći da je bilo u “revijalnom” tonu: od serijala “Zabranjena ljubav”, u kojem sam glumio četiri godine, do vođenja Radijskog festivala i nastupa u TV showu Ples za zvijezdama, što mi je donijelo nejverojatnu popularnost. Ali i puno zadovoljstva, lijepih trenutaka i, konačno, pobjedu.

NAJLJEPŠI DOGAĐAJ – Najljepšu vijest priopćila mi je supruga Mirna: da ću postati tata. Vjerujem da ću biti još ushićeniji kad se beba rodi.

PLANOVI ZA SLJEDEĆU GODINU – Htio bih se još više okrenuti televizijskom poslu, i kao glumac i kao voditelj. Ali ne želim zapostaviti ni svoj instruktorski poziv, jer mi stalni treninzi daju veću radnu energiju. Mogu najaviti da ću biti i zaštitno lice natjecanja Mans challange, koje bi se trebalo održati na Islandu. Nije to natjecanje u preživljavanju u ekstremnim uvjetima, već muško nadmetanje u mnogim disciplinama, od kojih je jedna i biljar. Takve me stvari jako zanimaju i s veseljem sam se uključio u projekt.

Pročitali ste skraćeni tekst iz tiskanog izdanja Glorije. Ukoliko želite saznati više, pročitajte cijeli tekst u Gloriji br. 729 ili se pretplatite na PDF izdanje.

Linker
25. travanj 2024 20:56